Patrze - komentarz na fb żeby Ukraińcy wracali jak im się tu nie podoba. Wchodzę na profil i bingo xD - dziki trener - konfederacja, dziambory, menceny, bosaki udostępniane hurtowo - media kłamio - cytaty w stylu Chomsky - mądrym niedługo zabronią myśleć by nie urazić uczuć głupich
podoba Ci się podejście afd w stosunku do Ciebie w Niemczech?
@CherenkowP: Nigdy mi niczego nie zrobili. Paradoksalnie to w ogóle niemiecką polityką się nie interesuję i nie wiem nawet co oni tam mówią. Ale nie mam nic przeciwko z tym że jeżeli ktoś tu przyjeżdża, a w większości są to kobiety z dziećmi i jeszcze coś szczekają, że im źle to mogą wrócić przecież, albo wyjechać do raju czyli
@Chris_Karczynski: Nic złego nie ma w tym że się wraca z emigracji jak się komuś nie podoba. Inna sprawa, że emigracja zarobkowa to nie to samo co ucieczka z obszaru działań wojennych. Rzecz w tym że takie komentarze piszą często osoby którym Ukraińcy w Polsce nie pasują po prostu. Taka legalna parafraza "w---------ć do siebie"
@Chris_Karczynski tu ma przykładzie npd. Jak pracujesz w RFN to antypolskiego podejścia raczej nie uświadczysz, co innego takie sachsy np. Oczywiscie powiązania tych grup z Kremlem nieprzypadkowe xD
mądrym niedługo zabronią myśleć by nie urazić uczuć głupich
@WielkiZderzaczHarnoldow: to akurat prawda, starczy popatrzeć na jaki ostracyzm wystawiani są ci, którzy nie zgadzają się z koncepcją pierdyliona płci.
@NLatifundium: mój ulubiony komentarz spod jakiegoś filmiku kamratów brzmiał: "już mnie w-------ą ci ukraińcy, powinniśmy zbić pionę z Rosją i ich stąd pogonić" xD taki obraz ich
@mirekd33: morda psie, jako polak z dziada pradziada nakazuje ci zawrzyj jadaczkę, moja babka walcząca w powstaniu napluła by ci na ten skundlony łep, obyś sczezł
@viciu03: Szkodliwość polega na tym że trafia tymi filmami do prostych ludzi którzy razem z sensowną częścią przyswajają bezmyślnie pozostałe treści w pakiecie. Subtelności bywają kluczowe dla oceny sytuacji a on niestety upraszcza żeby się zgadzała narracja (może sam nie rozumie).
@WielkiZderzaczHarnoldow czyli mamy (jako społeczeństwo) równać w dół, bo jest dużo debili wokół nas którzy nie mają własnego zdania? I jeszcze jesteś gotowy poświęcić wolność słowa,
@WielkiZderzaczHarnoldow: człowieku konfederacja ten swój program chyba ma najlepszy. Odliczanie kredytu od podatku itp jakoś nie przepadałem za nimi, ale z dwojga złego, te ich postulaty są najbardziej rozsądne.
Znacie kogoś kto popełnił #s---------o? Ostatnio sobie uświadomiłam, że w każdym bloku w mojej okolicy przynajmniej jedna osoba się wylogowała. W większości królował sznur.
Wchodzę na profil i bingo xD
- dziki trener
- konfederacja, dziambory, menceny, bosaki udostępniane hurtowo
- media kłamio
- cytaty w stylu Chomsky - mądrym niedługo zabronią myśleć by nie urazić uczuć głupich
#konfederacja #heheszki #ukraina #wojna
@CherenkowP: Nigdy mi niczego nie zrobili. Paradoksalnie to w ogóle niemiecką polityką się nie interesuję i nie wiem nawet co oni tam mówią. Ale nie mam nic przeciwko z tym że jeżeli ktoś tu przyjeżdża, a w większości są to kobiety z dziećmi i jeszcze coś szczekają, że im źle to mogą wrócić przecież, albo wyjechać do raju czyli
@WielkiZderzaczHarnoldow: to akurat prawda, starczy popatrzeć na jaki ostracyzm wystawiani są ci, którzy nie zgadzają się z koncepcją pierdyliona płci.
@NLatifundium: mój ulubiony komentarz spod jakiegoś filmiku kamratów brzmiał: "już mnie w-------ą ci ukraińcy, powinniśmy zbić pionę z Rosją i ich stąd pogonić" xD taki obraz ich
Intuicyjnie wiemy kto jest kim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W czym problem?
morda psie, jako polak z dziada pradziada nakazuje ci zawrzyj jadaczkę, moja babka walcząca w powstaniu napluła by ci na ten skundlony łep, obyś sczezł
Komentarz usunięty przez moderatora
@WielkiZderzaczHarnoldow: i co jest nieprawdziwego w tym komentarzu?
@WielkiZderzaczHarnoldow czyli mamy (jako społeczeństwo) równać w dół, bo jest dużo debili wokół nas którzy nie mają własnego zdania? I jeszcze jesteś gotowy poświęcić wolność słowa,
@WielkiZderzaczHarnoldow: o, patrze typowy wpis, ze jestesmy slugami ukrainy
I jak zawsze bingo
- wszyscy glupi