Wpis z mikrobloga

@jestem_tunowy no i? Jesteś Tunowy a mnie się czepiasz. Z resztą łatwo tak bez imienia się czepiać ( ͡º ͜ʖ͡º)

@yhbgrobdoivbvwamsv Ja się konfederacji nie boję, tylko się z niej śmieję. Zwłaszcza jako liberał gospodarczy i światopoglądowy, któremu zarzucano jeszcze kilka lat temu kucostwo. Wstyd być dorosłym mężczyzną i nadal się nabierać że to wolnorynkowcy.
A ojkofobią gardzę, tak jak komuchami i nacjolami zakochanymi w Moskwie. Pozdrawiam
@WielkiZderzaczHarnoldow cóż a nie wynika to przypadkiem z tego, że dość czesto Ukraińcy są bezczelni i roszczeniowi? Mam kilku znajomych Ukraińców, jednego w rodzinie i to niestety cechy wspólne. Gości trzeba ugościć jednak nie można pozwolić sobie wejść na głowę.
@Furiat: Nie boli mnie. To zrozumiałe. Przedsiębiorcy przecież nie należą do najlepiej wykształconych. Najgorsze buraki to bogaci przedsiębiorcy bez wykształcenia. Zwłaszcza w połączeniu ze sterydami.

Przeciętny wyborca pozostałych partii to cuckold 60 letni bądź heroinisci (razem)

Jestem libertarianinem i zgaduję że nie trafiam niestety w żadne z tych pozostałych partii o których myślałeś

@gabaoth Roszczeniowość oczywiście trzeba piętnować. Post dotyczył jednak satyry na temat przedłużających się remontów centrum Poznania, więc trochę
Nie zapoznałeś się. Przeciętny wyborca konfy to wykształcony facet miedzy 30 a 40 rokiem życia zarabiający od 7k w zwyż. Na pozostałe partie glosują grzyby albo proste chame i łotrzyki. i to zgodnie z obiektywnymi badaniami.

Natomiast ty w swoim głównym poście odnosisz się do konfy jakoby to był wstyd przynależeć do tego grona.