Aktywne Wpisy
lukiboss +291
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"
velri +207
Pisałam wczoraj o zbiórce, kazali mi za siebie założyć 900zl prawie. Dziś o 8 zrobiłam obchód po wszystkich pracownikach, nadal nikt nie wpłacił, więc oddałam pieniądze które już dostałam i wycofałam się z organizacji.
Niektórzy z was pisali że pewnie mają w dupie i dlatego nie płacą, otóż po moim podaniu się do dymisji, naskoczyli na mnie że jestem debilem, bez kultury i zepsułam całe wydarzenie, że oni teraz nie zdążą i
Niektórzy z was pisali że pewnie mają w dupie i dlatego nie płacą, otóż po moim podaniu się do dymisji, naskoczyli na mnie że jestem debilem, bez kultury i zepsułam całe wydarzenie, że oni teraz nie zdążą i
Kolejny odlot dziadka Mikke. Czy to już starcza demencja czy może wciąż ##!$%@? ? #polityka
@Jah00: Ja uznaje teorię ewolucji i uznaję dobór naturalny. W ramach teorii rozwoju zycia kobieta może chcieć pozbyć się dziecka ze swojego organizmu, przynajmniej jeśli dziecko i tak nie ma szans na przeżycie. W końcu każda ciąża osłabia organizm kobiety, wiec czemu nie może skorzystać z prawa
@patykiem_pisane: W ramach czego? xD
@patykiem_pisane: Zpunktu widzenia ewolucji może, jak najbardziej. Dlatego geny głupoty naturalnie giną w naturze.
@Jah00: XD
mam nadzieję, że krul jak będzie potrzebował jakiejś operacji czy chemioterapii to się nie zdecyduje, bo przecież to NIENATURALNE, niech się podda selekcji naturalnej.
Ewolucji biologicznej jak wolisz
Oczywiście dlatego głupota jest osłabianie własnego organizmu, by urodzić dziecku, które nie ma i tak szans na przeżycie, prawda? A Korwin i reszta posłów konfy postanowiła, wbrew darwinizmowi pozbawić kobiety mozliwości wyboru
@Chris_Karczynski
@patykiem_pisane: A skąd wiesz, że nie ma szans na przeżycie? Po pierwsze skupiasz się na 1 przypadku na 1000000, który z punktu widzenia ewolucji nic nie znaczy. Jeśli zezwolisz na aborcję to będzie ona stosowana masowo jako środek antykoncepcyjny, tak jak to się dzieje na zachodzie. Wystarczy poczytać sobie statystyki. Po drugie
@patykiem_pisane: To tak samo jak Hitler. On też uznawał "teorię rozwoju życia" i pozbywał się Polaków, Żydów i innych, bo
@Jah00: W piekle jest pełno takich postępowców, co to uważali, że ewolucja nie jest idealna i próbowali naprawiać świat, mordując miliony osobników, których uznali za gorszych.
@ibilon: Argumentum ad Hitlerum widzę. Przecież własnie poseł konfederacji w swoim twitcie twierdzi podobnie z tym że nie rasy, a cała ludzkośc jest osłabiona przez słabsze osobniki XD
@Jah00
@patykiem_pisane: Mordowanie dzieci nie ma nic wspólnego z darwinizmem, wręcz przeciwnie. Sednem darwinizmu jest selekcja naturalna, co jest naturalnego we wpychaniu ludzi wyselekcjonowanych przez nazistowskiego urzędnika do komór gazowych? Powtarzasz słowo w słowo propagandę NSDAP.
Nikt nie pozbawia kobiet wyboru, kobiety mają wybór kiedy zachodzą w ciążę, a potem są już tylko konsekwencje.
@ibilon: >Mordowanie dzieci nie ma nic wspólnego z darwinizmem,
Oczywiscie że ma. Dziecko jest obciążeniem organizmu kobiety, więc sens wielomiesięcznego obciążenia organizmu, gdy dziecko posada wady uniemożliwiające przeżycie po porodzie jest zerowy. Lepiej dla kobiety wykorzystać zasoby/energie na zdrowe dziecko prawda?
Gdzie podaj konkretny przykład
@patykiem_pisane: Tak, masz poglądy identyczne do Hitlera więc oczywiście porównuję ciebie do Hitlera.
I co z tego? Czy on nawołuje, by te słabsze osobniki mordować, tak jak ty tutaj argumentujesz za zabijaniem dzieci, by "pozbyć się zawczasu słabych genów"?
@ibilon: Nie SĄ IDENTYCZNE JAPI### xd Ale oki masz szanse, daj cytat że kobieta gdy płód jest uszkodzony powinna miec prawo o decydowaniu czy chce prerwać ciąże czy nie.
Nie ale osłania sie
@patykiem_pisane: Nie ma. Powtarzasz brednie Hitlera, eugenika jest zaprzeczeniem darwinizmu.
A Żydzi byli obciążeniem dla społeczeństwa i narodu Trzeciej Rzeszy, więc lepiej było ich zabić i wykorzystać zasoby i energię na