Aktywne Wpisy

kopek +844
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz
LukaszTV +97

Dla większości ludzi tak
Nie będą. Jak będą chcieli sprzedawać swoje towary na naszym rynku, to albo się dostosują do nas, albo dostaną cło i będzie to dla nich nieopłacalne.
W r0sji o tym nie piszą, ale owszem, albo dostosują się do nas, albo super-bogaty 500 milionowy rynek przejdzie im koło nosa. Zawsze mogą handlować z krajami brics xD
https://dorzeczy.pl/amp/147960/unia-szykuje-nowe-podatki-zaplacimy-za-plastik-i-clo-weglowe.html
@Kierowca-ufo: zajebiste czasy nam się szykują ( ͡° ʖ̯ ͡°) w obu tych przypadkach po dupie dostanie europejczyk.
@Aquamen: Mam taki zestaw i przez 4 lata zapłaciłem jakieś grosze za prąd. Co w tym jest więc złego?
Wiadomo że wungiel jest najlepszy. Szkoda że musimy go ciągnąć od russkich bo sami nie potrafimy wykopać tyle ile potrzebujemy XD
-chłopu podnoszą ceny za prąd bo ruskich napadł na jego kraj i zniszczył infrastrukturę energetyczną
-wykopek się zesrał i mówi, że to przez złą unię
XD
@Aquamen: O kurła, jakie fikołki XD
Rozumiem, że "inwestycja" w kocioł węglowy czy gazowy się zwraca? XD
Uzależnienie od paneli z Chin jest złe, ale już uzależnienie od gazu czy węgla z rossji jest
źródło: finlandiailu
Pobierz