Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +7
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Kulturowe obrazy zła potrafią nie tylko wzbudzać odrazę, strach czy gniew, ale także intrygować, budzić ciekawość, a nawet fascynację. Dobrym tego obrazem jest Hannibal Lecter z filmu "Milczenie owiec". Choć warto nadmienić, że rzeczywistość również potrafi gościć kanibalów-celebrytów. Link: https://wykop.pl/link/7106817/dlaczego-fascynuje-nas-zlo-milczenie-owiec-i-kanibal-celebryta
#psychologia #ciekawostki #kultura #film
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...