Aktywne Wpisy
UWAGA! NAGRODY DO WYGRANIA - DOŁĄCZ DO WYZWANIA #orlenbikechallenge
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
Czołem Wykopowicze,
przychodzimy do Was z rowerowym wyzwaniem #orlenbikechallenge, które odbędzie się w okresie 19.04-19.05. Na czym polega:
Od 19.04 do 19.05 rejestrujecie swoje przejazdy rowerowe poprzez rowerowyrownik i dodatkowo oznaczacie tagiem #orlenbikechallenge.
Wyzwanie dzielimy na cztery etapy i po każdym z nich nagradzamy dwóch uczestników, którzy skompletują największą liczbę kilometrów oraz jedną osobę, która zamieści najciekawszy naszym zdaniem wpis oznaczony
spirityfree +11
Dosłownie bite 3 minuty krzyczał PRESJA PRESJA PRESJA, a Pasternak sobie chodził w kółko i robił kompletne nic. Jakby go #!$%@?ło.
Po Szczelinie pod koniec rundy widać pewność siebie i poczucie totalnej dominacji nad oponentem.
II runda
Szczelina po pierwszej rundzie wyszedł uśmiechnięty, bo jak #!$%@? bijesz gościa, on nic nie robi, a jego trener drze mordę, że ma wywierać presję.
Nawet komentatorzy sugerowali, że Szeliga już to ma.
Szczelina zadowolony pewnie myślał, że ma już zwycięstwo w kieszeni, bo po prostu zdominował oponenta gradem nietrafionych cepów.
Wtedy Szeli zaczyna się odsłaniać jak zjeb, rączki ma przy jajach i przy pierwszej akcji pasternaka przyjmuje pełną kombinację na ten pusty łeb.
4 kolana i niezliczoną ilość ciosów. Chłop po tej kombinacji wygląda jak czerwona landrynka.
III runda
Wprawiony widz famemma mógłby się spodziewać, że może i Szeliga przyjął sto ciosów na łeb, ale Wampir na pewno się bardzo spompował.
W końcu bite 2 minuty #!$%@?ł w worek treningowy. Standard. Historia zna już takie przypadki.
Tymczasem Wampir wbija piąty bieg i od pierwszych sekund #!$%@? Piotrka jak psa. Wciska go pod siatkę i kolejne 3 minuty #!$%@? w worek, tylko 2 razy mocniej niż w II rundzie.
Najlepsze walki Piotrka Szeligi to te w, których porywa się z motyką na słońce i zostaje workiem treningowym. Piękne.
#famemma
Komentarz usunięty przez autora
i pelna zgoda xD komentarze o szacunku dla szeligi ze dal sobie z mordy zrobic marmolade i stal w miejscu to tez dla mnie jakas abstrakcja totalna xD
Po to się kupuje dostęp, aby potem na spokojnie obejrzeć, bo tak po obejrzeniu LIVE to nie wiesz nic.
Ja sobie zawsze nagrywam potem jak mam dostęp przez tydzień. Mam sporo nagrań ze wszystkich edycji, ale nie będę się tym dzielił, bo jest to karalne.
No generalnie bardziej się opłaca zapłacić te 35zł i samemu sobie nagrać xd