Aktywne Wpisy
ComFort +12
#motoryzacja #samochody #prawojazdy
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Byłem ostatnio na wycieczce ze znajomymi. Ja kierowałem. Bardzo się mnie uczepili, że zawsze przed zmianą pasa odwracam głowę w bok, żeby sprawdzić martwy punkt. Próbowałem bez tego, ale co wtedy z martwym punktem? - u mnie w aucie jest gigantyczny - a kombinowałem już różne ustawienia lusterek.
Czy odwracasz głowę żeby sprawdzić martwy punkt?
- tak 72.8% (1070)
- nie 27.2% (399)
eastbors +9
#hehszki #walaszek
Dla wolnych ludzi to śmieszne, straszne i żałosne zarazem, ale jeśli tego nie rozumiesz, to Ci nie wyjaśnię.
Jeśli nie pasuje to zawsze
Na jakiej podstawie wprowadziłeś niemożliwość wyłączenia tego systemu w moje społeczne zobowiązania? To jest Twoja twórczość i nie ma
Tak samo było z ABS - z czasem każdy zdecydował się na wdrażanie tego systemu i pojawiły się regulacje, które
Dziś to, jutro tamto. Przyzwolenie na takie zachowanie już dałeś, więc krok po kroku będą Ci wolność zabierali.
O matko system zadzwonił po pogotowie jak się #!$%@?łem - literalnie faszyzm!
Takie technologie są wdrażane aby ratować każdego, a niewyłączalne dlatego, że są takie głupie dzieci jak Ty z tym swoim karykaturalnym anarcholiberalizmem na bazie chłopka roztropka.
PS mam nadzieję, że zrobią auta które nie będą w stanie przekraczać dopuszczalnej prędkości na danym odcinku i zamkną japę takim troglodytom.
@sidhellfire Chyba zgubiłeś sens wypowiedzi. Ja bym go nie wyłączał, ale życzyłbym sobie mieć taką możliwość. Tyle i aż tyle.
Ale wolności nie nauczysz. Godności też nie. Szkoda tylko, że takie zamordystyczbe poglądy jak Twoje będą w przyszłości wpływały na moje życie. Bajo.
Ed. po Twoim ed.
ja nie jeżdżę zwykle jakoś szybko.
@Halbr: tak, że będzie włączona kiedy będzie potrzebna. Świateł też nie mogę wyłączyć i mi to nie przeszkadza.
@Pawel993: 1. Mam to w motocyklu BMW, nie samochodzie. 2. Kolega miał wypadek i nikogo system nie pytał tylko wezwał służby