Aktywne Wpisy

bruhmomentow +127
hihi kotki :333

Tywin_Lannister +10
Jakie są wasze najbardziej nostalgiczne perfumy z ery zanim wylądowaliście na tagu i jeszcze byliście w miarę normalnymi ludźmi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie chyba CK Shock. Mój signature zapach biedaka (200 ml dało się kupić poniżej stówki) z lat licealno-maturalnych 2013-2015. Było ostro „dopsikiwane” na przerwach między lekcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy #perfumybiedaka
Dla mnie chyba CK Shock. Mój signature zapach biedaka (200 ml dało się kupić poniżej stówki) z lat licealno-maturalnych 2013-2015. Było ostro „dopsikiwane” na przerwach między lekcjami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#perfumy #perfumybiedaka

Byliśmy w Klifie w Gdyni na zakupach (nietutejsi), zaparkowaliśmy na zewnątrz, jak 10 lat temu... a tu parking płatny. Znaków jest tam tyle, że teraz aż głupio, że nie zauważyliśmy... no, ale też nie szukaliśmy takiej informacji...
Pierwsze 3h są tam bezpłatne, no ale kwitka nie mieliśmy za szybą.
Jak najlepiej zgłoscić taką reklamację? Zakupy robiliśmy, więc kwitki dodam, Rejestracja samochodu też spoza rejonu, czy coś jeszcze może pomóc?
#kiciochpyta #motoryzacja #apcoa #prawo
@nic_to: a duża to kwota?
@nic_to: lepiej zgrać może się przyda, a jak nie to usuniesz.
@nic_to: miałem taką sytuację: kwit kupiony (i to na dwa tygodnie), tylko mi go zdmuchło z szyby jak zamykałem drzwi.
Reklamacja negatywna: nie wystarczy mieć kwit, regulamin mówi że musi być za szybą i kropka.
Odwoływać się jak najbardziej
https://wykop.pl/link/5867389/wezwanie-do-zaplaty-parking-pod-supermarketem-analiza-prawna