Aktywne Wpisy
OCIEBATON +168
masternodeBTC +216
Wskaż przedmiot/usługę/czynność, która w ostatnim czasie poprawiła na jakiejkolwiek płaszczyźnie w Twoim życiu komfort/bezpieczeństwo/zdrowie/prywatność itp.
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
Zanim przejdę do konkretów to parę słów dla nowych czytelników. Od ponad 3 lat rozmawiamy w tych wpisach o wszelkich usprawniaczach życia. W skrócie: każdy poleca rzeczy które wprowadził do swojego życia z tytułowego pytania i może je polecić, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje z których rodzą się kolejne pomysły. Każdy plusuje rozwiązania z których również korzysta,
PS. Poliak, pozyczysz moze F16?
#ukraina
Niedopuszczalne i godne ubolewania jest to ze nikt oficjalnie za to jeszcze nie przeprosil xD i to na niekorzysc ukrainy, bo powinnismy jak ktos dzis napisal rozliczyc sie z historia i budowac normalne okuratne relacje
XDDD
Jak ktos mial do czynienia z Ukraincem to wie ze ukrainiec nawet zlapany za reke powie ze to nie on.
Jak mozemy obecnie wywrzeć presje dot.
Bardzo słabe zachowanie tego ambasadora...
Szczerze, to myślałem, że ta wojna coś zmieni w naszych relacjach i pewne sprawy zostaną naprostowane.. Coraz mniej w to wierzę obecnie, ale i tak twierdzę, że trzeba Ukrainie pomagać, po to by niszczyli kacapów.
jak to pisałem to miałem na myśli grooveerów i mańków