Aktywne Wpisy
arkadi2020 +386
SzubiDubiDu +107
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Wygenerowałem sobie jakąś graficzkę na midjourney (pic rel). Teraz chcę pozmieniać np. napisy, które są zupełnie losowymi zlepkami kresek na rzeczywiste napisy, ale chcę to zrobić w taki sposób, żeby wyglądało to jak wcześniej. Czy potrzebne są do tego giga skillsy graficzne? A może są jakieś inne programy AI, które dałyby radę to ogarnąć. Podobnie jeśli chodzi o jakieś postacie czy różne rzeczy, które brzydko się wygenerowały, można podmienić elementy, żeby nie było widać?
Mam bardzo podstawowe skille graficzne.
#grafika #midjourney #grafikakomputerowa #sztuka #sztukaai #design #digitalpainting