Aktywne Wpisy

Fiszermen +465
Ci co nie używają kierunkowskazów na rondzie powinni być bici i poniżani. Nic na drodze mnie tak nie #!$%@? jak hrabia który zjeżdża bez kierunkowskazu bo po co plebsowi zasygnalizować, a ty stoisz jak ten #!$%@? na weselu i czekasz aż on przejedzie a on cyk sobie nagle skręca

Ryneczek +198
W tym wpisie wrzucamy najbardziej przereklamowane produkty żywnościowe. Dla mnie numerem jeden jest bakerolls. Żeby zarabiać na sprzedawaniu czerstwego chleba, to naprawdę trzeba mieć talent. Twarde jak kamień, smaku zero.
#dziendobry
#dziendobry

Na ogół piję #cisowianka #naleczowianka i #muszynianka, ale kupowanie jej w butelkach to sporo mikroplastiku i zachodu z butelkami. Dlatego też chcę filtrować wodę z kranu np. dzbankiem #brita (nie mam zaufania do miejskich rur i dostawcy), a następnie gazować ją przy użyciu #sodastream.
Moja główna obawa to to, czy nie zubożę swojej diety o cenne mikroelementy i czy przypadnie mi do gustu nowy smak wody. Co o tym sądzicie? #saturator #woda #pijzwykopem #wodamineralna #filtr #filtrowanie #dafi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
Po drugie, po co chcesz filtrować w dzbanku? Za dużo kasy masz?
Po trzecie, właśnie filtrowanie zuboży wodę. Przede wszystkim, wszystkie mikro powinny pochodzić z