Aktywne Wpisy
TeselACC +664
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +705
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Wy serio myślicie, że podstawowym założeniem Tuska jest wprowadzić babciowe? Przez 8 lat Platforma rządziła i zdążyła podnieść wiek emerytalny, ale na babciowe im czasu zabrakło? Wasz ukochany Mentzen jak wyczuje, że na waloryzacji 500+ można ugrać dodatkowe punkty procentowe, to się wygnie w precelek, żeby tę waloryzację wprowadzić. Donald Tusk to liberał wywodzący się z Kongresu Liberalno-Demokratycznego, jak wysłuchacie jego pierwszych wystąpień to poznacie jego prawdziwie poglądy, nieskażone patologiczną sytuacją w jakiej się znaleźliśmy.
Nawet komuchy z PZPR łatwiej pozwoliły odebrać sobie władzę, niż pozwoli to zrobić PiS. Jeśli nie w tym roku, to za 5 lat być może przeżyję pierwsze fałszerstwo wyborów za mojego życia. PiS PO to nie jest jedno zło.
#polityka #bekazpisu #konfederacja #wybory2023
@Tremade: Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział.
Btw jak bronisz waloryzacji 500+ i babaciowego to jaki argument jest za kredytem 0% który PO próbuje przepchnąć przy okazji pisowskiego 2%?
@Tremade: Jeśli wierzysz w cokolwiek co powie Tusk to mam dla ciebie złe informacje.
@Tremade: myślisz, że typowy sekciarz z konfy ogarnie?
@Tremade: Naturalne jest zmienianie poglądów na przestrzeni kilku miesięcy jak jakiś gimbus od kompasów?
Komentarz usunięty przez moderatora