Aktywne Wpisy

szcz33pan +3287
Koniec roku to czas podsumowań, zatem znowu trzeba było sprawdzić jak tam wygląda #indekskebaba
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
Inflacja została opanowana, stopy procentowe spadają, nawet ceny nieruchomości spadają. A co z kebabami?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
źródło: Indeks_Kebaba_2025_grudzien
Pobierz
gerwazy-oko +202
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Można nie lubić Pana Lecha Wałęsy.
Ale czy nie macie wrażenia, że Pan Prezydent niepotrzebnie trwoni to co mu pozostało?
comentasz
Nawet grobami walczą .Wszystkie dzieci są moje i żywe i nieżywe o co Ci chodzi .Do niczego się nie przyznaję i niczego się nie wypieram .Czy mam Ci się tłumaczyć ze swoich łuszkowych intymnych kawalerskich przed ponad 54 lat publicznie .
źródło: comment_tox0A0ywtWoe9L7Mdl16oOugIBM8SFRX.jpg
PobierzDawno przestałem przeglądać profil Bolka bo klepał tylko zdjęcia, a jak już coś skrobnął to był to jeden wielki bełkot. Po tym komencie chyba zacznę go obserwować, bo można się nieźle pośmiać
@JaroslaPolskeZbaw: Taki śmiech przez łzy... Gdyby siedział cicho, to miałby szanse na pomnik.
A na pomnik niestety wciąż ma szanse.
@BarteckR: Wałęsa świetnie się nadawał na Twarz przemian.
Robotnik. Zadufany w sobie. I co najważniejsze,
@sponge: Götterdämmerung (Götter w przenośni... )