Aktywne Wpisy
zszargane-nerwy +720
Tak oto wygląda równouprawnienie w praktyce - panie wychodzą z pracy o godz. 11:00, panowie pracują do końca :) Dzięki temu inkluzywnemu rozwiązaniu panowie, zamiast zająć się obsługą swoich zadań, będą "ogarniać pracę urzędu" czyli odbierać telefony i tłumaczyć ludziom, że ich sprawy nie zostaną dziś załatwione, bo 85% urzędu zostało oddelegowane do mycia okien i gotowania żurku.
Pracownicy Urzędu Miasta i Gminy we Wrześni pozdrawiają pozostałych pracowników budżetówki, którzy przy okazji
Pracownicy Urzędu Miasta i Gminy we Wrześni pozdrawiają pozostałych pracowników budżetówki, którzy przy okazji
mirko_anonim +32
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie, oczywiście żaden się nie przyzna że robi to dla kobiet tylko "dla siebie" taa xD. Zwłaszcza popularność siłowni wystrzeliła w kosmos w ostatnich latach akurat jak na rynku matrymonialnym jest coraz gorzej. Nie znam żadnego chłopa, który by dla samego siebie: trzymał restrykcyjną dietę, chodził wcześnie spać żeby się wysypiać, unikał używek, regularnie ćwiczenia, itd. To tak jakby siedzieć w domu w
Śmieszą mnie chłopy co chodzą na siłownie, oczywiście żaden się nie przyzna że robi to dla kobiet tylko "dla siebie" taa xD. Zwłaszcza popularność siłowni wystrzeliła w kosmos w ostatnich latach akurat jak na rynku matrymonialnym jest coraz gorzej. Nie znam żadnego chłopa, który by dla samego siebie: trzymał restrykcyjną dietę, chodził wcześnie spać żeby się wysypiać, unikał używek, regularnie ćwiczenia, itd. To tak jakby siedzieć w domu w
Głosujcie na Konfederację.
Tak, wiem, że nie jest to idealna partia. Ale nie ma obecnie lepszej. Wolicie żyć w gospodarczy raju z potężnym wojskiem, bez możliwości adopcji dzieci przez gejów, czy może wolicie jeść kamienie w tęczowym raju i nie mieć się czym obronić gdy cały sprzęt pójdzie na ukraine?
#konfederacja #4konserwy #bekazlewactwa #ukraina #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Patriota_wolnosciowiec: xDDD mam nadzieję że to zarzutka
@Patriota_wolnosciowiec: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ten gospodarczy raj jest wzorowany na Arabii Saudyjskiej i gorszych stanach USA. Nie, dziękuję, nie chciałbym publicznego ścinania głowy niewiernym i strojów kąpielowych a'la burka dla kobiet. Niech kacapy z Konfederacji będą sobie zamordystami gdzie indziej.
KO, Holownia albo Lewica to baza
Jestem liberałem gospodarczym. Ale nie wierze w ani jedno słowo konfederuskim. Radykałowie religijni zdobywający głosy pod hasłem „Gospodarka!”, antyunijni i antyliberalni rusofile. Przekonuję kogo się da żeby otworzył oczy i zobaczył kim są, i całkiem niezle mi idzie.
I to wyzywanie od socjalistów a la korwin, skompromitowany stary dziad. Ludzie zmieńcie płytę. Życzę 4.76
Nie bedzie dobrze bo bedzie zajebiscie, brak faszystów, ruskich agentów, populistów, religijnych odklejencow i zwykłych pajaców u władzy to cos zdecydowanie na +
XD socjalizm = socjaldemokracja tak było nie zmyślam
Jestem liberałem gospodarczym ale nie zagłosuje na konfederuskich z podanych powyżej powodów.
Nie ma partii liberalnej gospodarczo spełniającej moje wymagania tj nie będącej zbieraniną infantylnej szurii, radykałów religijnych i rusofilów.
No i na nic mi liberalizm gospodarczy skoro rządzący są radykalnymi konserwami, nie ma opcji żebym na coś takiego zagłosował.