Aktywne Wpisy

kutang__pan +29

źródło: 09_1729009610_200519
Pobierz
iforgotmypass_ +165
Na portalu Wykop.pl, gdy słońce chowa się za horyzontem, a cisza nocy zaczyna oplatać cyfrową przestrzeń, rozpoczyna się niezwykły spektakl. Nocna zmiana. To moment, w którym z ukrycia wychodzą wykopowi czołgiści – osobliwy gatunek, który żeruje wyłącznie po zmierzchu. Ich ulubioną pożywką są plusy, które zdobywają w zamian za swoje trofea – zdjęcia czołgów.
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:
Każdy czołgista doskonale wie, że im bardziej unikalny lub historyczny pojazd zaprezentuje, tym więcej plusów uda mu się zgromadzić. Ta swoista waluta społeczna pozwala im przetrwać kolejne noce, podczas gdy inni użytkownicy portalu mogą jedynie obserwować tę fascynującą grę. Zdjęcie lśniącego T-34 lub majestatycznego Leopard 2 to jak rzucenie świeżej zdobyczy w wir nocnej aktywności. Inni czołgiści natychmiast pojawiają się, reagując plusami niczym stado głodnych zwierząt.
I tak, noc po nocy, portal tętni życiem pod ciężarem tych stalowych kolosów, których cyfrowe odbicia fascynują zarówno specjalistów, jak i laików. Czołgiści zaś, z poczuciem dobrze wykonanego zadania, znikają o świcie, by powrócić kolejnej nocy.
Czytała:
Dawanie programu socjalnego dla niepracujących nie-obywateli to uwiąd intelektualny elit politycznych w Polsce. Z jakiej racji mam płacić podatki na niepracującą Ukrainkę i jej dzieci, które uczą się online w ukraińskiej szkole? Niestety, ale jedyna partia w Polsce, która mówi stop temu szaleństwo to Konfederacja. Nadchodzące wybory będą bardzo trudne dla mnie osobiście, lecz chyba trzeba będzie swój światopogląd wsadzić do kieszeni i zagłosować na skrajną prawicę. A durna opozycja niech się dziwi, że ucieka jej elektorat. Dość.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna: A slyszales co jeszcze mowi?
O piatce konfederacji syszales?
Az tak Ci sie w unii nie podoba ze chcesz polski
@gorzki99: Mówisz o tej wyrwanej z kontekstu wypowiedzi Mentzena na wykładzie o zdaje się marketingu?
Gdzie Mentzen powiedział, jak musiałaby wyglądać ,,Piątka konfederacji'' żeby media głównego nurtu w ogóle zaczęły zauważać istnienie Konfederacji?
Nie pogrążaj się....
Mozesz pokazac jedna wypowiedz w ktorej mowia o likwidacji 500+?
Oprocz tego jest tez za wyjsciem z unii. (jeden z 5 punktow).
Cos tam jescze przebakiwali o zakazie rozwodow.
I pisz z typem, który nie potrafi nawet przeczytać poprawnie kilku zdań.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna: złe założenie. Po prostu program powinien być dostępny tylko i wyłącznie dla osób pracujących w Polsce, bez względu na obywatelstwo. Jak ktoś pracuje w kraju (i w efekcie płaci tu podatki) to niech korzysta. Jednocześnie obywatele niepracujący powinni nie mieć pieniędzy za nic, bo to zniechęca do podjęcia pracy.
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna: To co mają nie dawać na nowe dzieci a tym co dawali mają dawać xd ? Czy mają nie dawać tylko Ukrainkom ?
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna: A co ci się nie podoba w światopoglądzie skrajnej prawicy? Pytam życzliwie, bo widzę krew dopływa ci jeszcze do mózgu i dostrzegasz katastrofę gospodarczą jaka nam grozi.
@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna:
Ale co to ma wspólnego z moim Pytaniem ? Reklamę im robisz za kasę czy co ?
Proponujesz przestać rozdawać czyli jak to widzisz ?