dużo soli dużo pieprzu jajka zabełtać wlać na średnio rozgrzana patelnie (dużo oleju) nakłaść szparagów, pod przykrywką 10-15 min na małym ogniu, posypać papryką lub nie.
@fromMars: Nie chodzi o smak, tylko o fakt, że oleje powinno się używać na zimno. Oleje szybko utleniają się pod wpływem wysokiej temperatury i dlatego zaleca się spożywać je na surowo (np. do surówek i sałatek), nie zaleca się na nich smażyć. Sam cale zycie smażyłem na rzepakowym i potem bolał mnie czesto bęben i miałem zgage. Jak zaczalem używać masla, czy smalcu, to się pozbyłem tych dolegliwości
dużo soli dużo pieprzu jajka zabełtać wlać na średnio rozgrzana patelnie (dużo oleju) nakłaść szparagów, pod przykrywką 10-15 min na małym ogniu, posypać papryką lub nie.
@Darknov: @dumpmuzgu: Wstawiam ponownie z fotą
#gotujzwykopem #keto
@Neko-chan51 Szparagi można jeść na surowo więc raczej to zależy od preferencji