@MILIARDER_007: z czego znany jest Adrian pOLAK? Z tego, że jego mama jest kobietą do towarzystwa. Sam to przyznał, nie wstydzi się tego. Beatris poleciła mu @ ALPHABARBERIAOS.SASKA i myślę, że Adi jest zadowolony. :) Uważam że nie ma z czego robić sensacji...( ͡°͜ʖ͡°)
@MILIARDER_007: W robocie prawie każda różowa gada, że obcina swojemu niebieskiemu pazury, wyrównuje skórki i czymś tam smaruje i nikt nie daje o to #!$%@?, mi czasami też różowa do łap się dorwie i uważam, że jak mogę wyglądać schludnie to super i lepiej tak niż z jakimiś obrzępołami chodzić xd
@Jejusauas: Dbanie o siebie a pójście jako facet na paznokcie to przejaw gejostwa jak koledzy wyżej napisali, rozumiem do barbera albo cos w ten deseń, ale na paznokcie? XD Przecież to można samemu w domu zrobić bez większych umiejętności, a poza tym chłop fizycznie nie pracuje więc pewnie ma dłonie jak niemowlak, dla mnie oznacza to jedno:
#patostreamy #adrianpolak #beatris #danielmagical #geje #gej #gigachad #famemma
@Jejusauas: p******edzio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Przecież to można samemu w domu zrobić bez większych umiejętności, a poza tym chłop fizycznie nie pracuje więc pewnie ma dłonie jak niemowlak, dla mnie oznacza to jedno: