Aktywne Wpisy
snickers111a +112
#!$%@? zamówiłem se piccunie na glovo bo posiadówa w domu, czekam ponad 3 godziny na dostawe, byly w międzyczasie dwa telefony, że pizze juz w piecu, a potem że już dostawca wiezie.
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
No i przyjechała, niedość, że zimna to mam wrażenie że dostawca latał bokiem z tą pizzą bo wygląda tak jak na foto pic rel.
Daje chłopu 150zł (zamówienie za 145zł) - już 5 zł nie chciałem bo po takim czekaniu
jacas +236
Mordo, jaka wojna, pandemia, wsiadaj jedziemy do finału Ligi Mistrzów
#mecz
#mecz
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
KWIECIEŃ 2023
1. Prawo i Sprawiedliwość - 33,9% - 190 mandatów ( ⬇ 0,1%)
2. Koalicja Obywatelska - 25,9% - 132 mandaty (⬇ 1%)
3. Polska 2050 + PSL - 14,3% - 65 mandatów
4. Konfederacja - 9,5% - 39 mandatów (⬆ 1%)
5. Lewica - 9,2% - 33 mandaty (⬆ 0,9%)
"PiS z ruskami 229, kogoś sobie kupią i po nas"
Powrót PO-PSL plus lewica 230, nawet nie muszą nikogo kupować, koniec Polski.
"Lewicy to przynajmniej wyznają jakieś idee"
Roochać wszystko co nie ucieknie na drzewo? XD
@ObserwatorPPR: ideą konfederatów jest "żeby lewaków dupa bolała", a lewicowców "żyć i żreć za cudze" dokładnie jak w przypadku pisowców xD
@kam966: sensownej nie, ale koalicja PiS-Konfa tak nas wyrucha, jak PiS nas nie wyruchał. Kukle będą swędziały
@mitatuyo: jesteście chorzy
Konfederaci przejęliby się gdyby np. PiS ściągnął do Polski milion imigrantów z Afryki, lewicowcy
"osoby LGBT są dyskryminowane, musimy walczyć o ich prawa i chronić ich przed nienawiścią"
To nie jest żadna idea, co najwyżej postulat spoleczny. Na dodatek dostyczacy bardzo waskiej, marginalnej, części społeczeństwa.