Wpis z mikrobloga

#przegryw nowy kołchoz nowe zmiany że też musiałem trafić na dynamiczniaków chłop wskoczył na paletę z towarem i gestykulował stosunek płciowy. Dosłownie posuwał towar na palecie.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Viton99: o kurcze, to okropne że taki mądry, wykształcony i ukształtowany społecznie człowiek jak ty musiał być świadkiem durnego żartu. Weź L4, może pomoże ci to przezwyciężyć tę straszną traumę.
  • Odpowiedz
@Bover: bez kitu, typ j---e dzień w dzień jakieś bzdety i sobie dla funu odwala przez chwilę, a ci tu kurła przytulają się w jakimś wspólnym smutku xD
  • Odpowiedz
Wolę w środowisku zjebów i chamów pracować niż w towarzystwie wykształconej "elity". Sam jestem mgr administracji i 100x bardziej wolę zgiełk i brud magazynu, niż drobnomieszczańską "elitę" z urzędu. Z facetami jeszcze jakoś można było się dogadać, ale baby to jedna wielka porażka. Ciągłe plotki, prowokacje, donosy (najczęściej zmyślone), knucie, napuszczanie jednych na drugich, hipokryzja, fałsz, obłuda. Moralność nie istnieje. Dobrze, że stamtąd odszedłem, bo chyba bym nie wytrzymał i coś o-----ł.
  • Odpowiedz
@Bover: Ja tam mam takie doświadczenia, że typy od takich żartów są też powodem mnóstwa problemów i wstydu jak się gdzieś z takim pójdzie.

Kobiety się pewnie o takich zabijają jak o przegrywów xD

Dobry żart się ceni, ale coś mi się zdaje, że nie ten opisany przez OP.
  • Odpowiedz
typy od takich żartów są też powodem mnóstwa problemów i wstydu jak się gdzieś z takim pójdzie

@krne: nikt ci nie każe tego robić, OPowi również.
  • Odpowiedz