Aktywne Wpisy
eleganckichlopak +720
Spychus +14
Wy na tym wykopie jesteście już totalnie skończeni, tak jak kiedyś pisałem nastąpiła zmiana pokolenia na tym portalu. Kiedyś były tu rozumne istoty, teraz rozumne są tylko jednostki. Ten cały natan to jest zwykłe ludzkie ścierwo. O ile rozumiem jakieś tam prowokacje czy zaczepki w czyjąś stronę to co on #!$%@?ł wczoraj to jest jakaś abstrakcja. Was na prawdę cieszy, że chłop się przebierze za babę i pomaluje sobie usta wraz z
#piripiri #kebab #lublin #mrkrycha
kraftowa salmonella ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/link/7093917/mozliwe-zakazenie-salmonella-wlasciciel-straszy-pozwem-piri-piri-lublin
a z nudów zrobiłem XD
No nieźle
@Fajlipy: Pieniążki
Komentarz usunięty przez moderatora
Sanepid musiał zamknąć. Fajne że ta sprawa poszła dalej.. było w UJ komentarzy w opiniach że ludzie się potruli a właściciele straszyli prawnikami xd
ryzyko, że salmonella w mięsie do kebaba spowoduje zatrucie - jest raczej niskie. Bądź co bądź, mięso przechodzi obróbkę termiczną i trzeba się naprawdę postarać, aby bakterie to przeżyły.
Dużo częstszym miejscem namnożenia bakterii Salmonelli czy E. Coli są sosy.