Aktywne Wpisy
qew12 +65
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
daeun +15
Nie ma chyba bardziej żałosnego widoku jak dorosły facet płaczący w internecie ze strachu przed wstąpieniem do wojska.
Prawdziwy mezczyzna, ojciec, katolik doskonale rozumie jakie ma powinnosci wobec panstwa, które zapewnia mu ochrone granic, opieke medyczną czy edukacje jego dzieci. W chwili zagrożenia pierwszy chwyci za karabin nie po to by bronic interesow polityków, a przedewszystkim wlasnej rodziny i ziemi.
Zabawne, ze te same wykopki, ktore jeszcze kilka lat temu krzyczeli "kosciol,
Prawdziwy mezczyzna, ojciec, katolik doskonale rozumie jakie ma powinnosci wobec panstwa, które zapewnia mu ochrone granic, opieke medyczną czy edukacje jego dzieci. W chwili zagrożenia pierwszy chwyci za karabin nie po to by bronic interesow polityków, a przedewszystkim wlasnej rodziny i ziemi.
Zabawne, ze te same wykopki, ktore jeszcze kilka lat temu krzyczeli "kosciol,
Np. można wytłumaczyć mu napotkany problem własnymi słowami i - zwłaszcza na początku - zrozumie i doradzi jakieś rozwiązanie. Albo poprosić o code review gdzie ten chat rzeczywiście zaproponuje
Array.prototype.map
zamiast robienia wszystkiegofor
ami (jeśli chodzi o przykład stricte z #javascript).Taki protip ode mnie dla nowych w przygodzie (xD) z programowaniem.
@7Zy92fEp6ftXUTrzh: przeciez pytanie nie brzmi "czy" zastąpi tylko "kiedy". Chatgpt 4.0 to dopiero początek, przyszłe wersje bedą coraz lepsze. Przykładowo wersja 10.0 może byc miliony razy bardziej rozwinięta niż obecna. Już nie mówiąc o wersji 100 czy 1000.
A co do tego czy programisci sa niezastapieni to pewnie nie sa, ale dla najlepszych zawsze bedzie robota. Miernoty i bootcampowcy wyleca z rynku i w sumie spoko. Za duzo juz sie zrobilo naganiania do IT z powodu hajsu.
Pytanie co po tym jak ten 1% najlepszych przejdzie a emerytury? Ludzkość przestanie umieć kodować? Brzmi to trochę dystopijnie że narzędzie już dziś niezrozumiałe będzie przejmować kolejne gałęzie i będziemy mieli coraz więcej blackboxow których jako gatunek ie rozumiemy.
Poza tym działam też poza IT, więc jakby coś tutaj padło to trudno, będę robił kasę gdzieś indziej.