Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +133
Blokady dróg to już codzienność w Warszawie. Czekamy, już tylko na spełnienie postulatów lewicowych szurow z ostatniego pokolenia.
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
Dostają 500zl mandatu i następnego dnia blokują kolejne drogi ale wykopki mówią że powinno się godzinami stać w korku i siłowo nie sięgać ich z drogi bo przecież sprawiedliwie jest jak przyjedzie policja po godzinie dwóch i da im mandat z którego ci aktywiści sami się śmieja.
#polska #ostatniepokolenie #
źródło: 1000013557
Pobierz
WielkiNos +242
Juleczka po kulturoznawstwo chwali się dyplomem w sposób sugerujący, że zdobyła go nie tą częścią ciała, którą się go zwykle zdobywa.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #studia #bekazpodludzi #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file2614539208647029454
Pobierz

@KrzysiekZcleverBI: nie wiem skad bierzesz takie informacje, chyba tez nie masz nic wspolnego z it :D
Ale inne działki IT długo będą bezpieczne - programowanie niskopoziomowe, języki programowania,
Wiesz… Ja w żaden sposób nie atakuję nikogo. Po prostu stwierdzam fakt, ponieważ jadę na tym samym wózku. W perspektywie kilku, może nastu lat duża cześć mojego rynku tez zostanie przetrzebiona i zakończą się stawki po kilkaset pln/h dla planktonu.
@cohontes No i klepie. Myślisz, że tylko Europa czy ogólnie zachód pod tym względem jest jakiś wyjątkowy? Po prostu gdyby nie kwestie prawne i obyczajowe jak chociażby różnica czasu to Hindus by Hindusa
@romek898: Ale przecież to tylko copy paste, a podobno na jedno stanowisko jest kilkadziesiąt CV, więc podaż jest dużo większa niż popyt na programistów.
@KrzysiekZcleverBI: Prawdziwy Jackowski branży IT z ciebie. Ty tam wiesz co się stanie w perspektywnie kilku lat. xD