Aktywne Wpisy
ksenik +117

kre-dens +22
Kiedy my biegalismy po drzewach, rzucalismy kamieniami i bawilismy sie w piaskownicy, zwyrol prawdopodobnie patrzyl z zamknietego okna na radosne dzieci. On ma jakis syndrom dzieciecej nostalgii za chlopiecymi czasami. Przeciez ten opis brzmi jakby pisal go doslownie zasmucony 8letni kidos.
Mam wrazenie, ze coraz więcej dowiadujemy się o zepsutej przeszłości wardegi, która ma swoje uboczne efekty teraz.
#famemma #goats #wardega
Mam wrazenie, ze coraz więcej dowiadujemy się o zepsutej przeszłości wardegi, która ma swoje uboczne efekty teraz.
#famemma #goats #wardega

Mirki, czy pomoglibyście mi wybrać #rowerelektryczny, który spełniałby poniższe kryteria?
- Ogólnie solidny model z gwarancją, który będzie służył wiele lat
- Przemieszczanie przede wszystkim po ścieżkach i w miarę prostym terenie
- Long range
- Komfortowe siodełko/a dla 2 osób i możliwość przewozu bagażu, co oznacza całkowite dopuszczalne obciążenie min. 2*75+20=170 kg
- Ładna stylistyka (może być fat tire)
- Na ile to możliwe przy powyższych wymogach, lekki i składany
- Cena do 10k zł
Oczywiście - w przypadku braku takich idealnie pasujących modeli - jestem gotowy na ustępstwa.
Przy okazji - czy polecicie jakieś skutecznie działające, a cienkie i lekkie #kaski - np. z włókna szklanego?
#pytanie #rower #rowery #kask #ebike #roweryelektryczne
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
· Tag #biedanonim to wpisy z niską potrzebą anonimowości.
- ile to dla Ciebie "long range"?
- jaka moc silnika Cię interesuje? Bo dana bateria przy silniku 300W może być long ragne,
https://i.ebayimg.com/images/g/azwAAOSwp~pdOyN~/s-l1600.jpg
https://pedegoelectricbikes.com/wp-content/uploads/2015/06/stretch-passenger.jpg
Okolice 800W, 70-80 km na jednym ładowaniu? Może Lectric XPremium?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord