elo miraski, jaka jest szansa na zdanie podstawy z matmy na te 30-40% ucząc się tak dość konkretnie przez weekend? ( ͡°͜ʖ͡°)
zanim ktoś mnie zacznie jechać ze było uważać w szkole - nie podszedlem do matmy w 2020 przez sprawy rodzinne, a jako ze miałem spoko robote to uznalem że wyjebongo. Z perspektywy czasu uznalem ze fajnie mieć ten papierek, jakbym jednak chcial pójść na jakieś smieszne wsb
@lukasz3123: skoro i tak jesteś zapisany, to szkoda nie iść. Jest szansa zdać nawet bez nauki, strzelając w części testowej. Siadaj teraz do arkuszy z lat ubiegłych i przerabiaj ile się da, zwłaszcza testy, bo są schematyczne. W zadaniach otwartych pamiętaj, że punkty dostajesz nawet za rozpoczęcie rozwiazywania zadania (i potem kolejne etapy rozwiązania), więc w każdym cisnij tak dużo jak potrafisz, nawet jeżeli nie umiesz skończyć lub miałbyś popełnić
@tom352: jak mam być szczery to ostatni raz z tego korzystałem 3 lata temu, ale tyle co obejrzałem kilka filmów z jakimiś powtórkami to ta wiedza jakoś łatwiej mi wchodzi niż te 3 lata wstecz
aczkolwiek myślę, że z ułamkami i działaniami na liczbach i niewiadomych nie powinienem mieć problemu
zanim ktoś mnie zacznie jechać ze było uważać w szkole - nie podszedlem do matmy w 2020 przez sprawy rodzinne, a jako ze miałem spoko robote to uznalem że wyjebongo. Z perspektywy czasu uznalem ze fajnie mieć ten papierek, jakbym jednak chcial pójść na jakieś smieszne wsb
#matura #matura2015 #matematyka
aczkolwiek myślę, że z ułamkami i działaniami na liczbach i niewiadomych nie powinienem mieć problemu