Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +16
Pomocy, dziś zobaczyłem na Instagramie takie zdjęcie. Czy ktoś mi może wytłumaczyć w jaki sposób jest to możliwe? Wydaje mi się że to zdjęcie to fejk
#gotujzwykopem #kiciochpyta
#gotujzwykopem #kiciochpyta
WilecSrylec +452
Pamiętacie jak kilka lat temu w Warszawie spadł autobus z wiaduktu? Zginęła wtedy jedna osoba, a 22 zostały ranne. Sprawca wypadku dostał 7 lat więzienia i dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów. Oczywiście skuteczny jak wszystko w Polsce, dziś rano potrącił człowieka i uciekł z miejsca wypadku, może dla zachęty dostanie drugi zakaz.
31-latek w środę rano potrącił mężczyznę na rondzie Tybetu w Warszawie. Kierowca zbiegł z miejsca wypadku, ale wkrótce został zatrzymany. Okazało
Jeszcze nigdy tutaj nie było tak naciąganej afery. To pokazuje jaka jest natura wykopków - toksyczni i ciągle potrzebujący posiadać kozła ofiarnego. Jesteście tacy sami jak wasi oprawcy ze szkoły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@damianooo8: dobrze wiemy, że to ty byłeś gnębiony. Żaden git nie siedzi na wykopie mordeczko
@Stalionnn: Z tego co wiem ona nie ma męża. Więc nic złego nie zrobiła, a już na pewno nie coś co zasługuje na niszczenie jej życia prywatnego i zawodowego, co wykopki właśnie robią.
@Chmurkins: tak tak, zawsze znajdzie się pretekst to niszczenia ludzi. Coś jak rosyjska inwazja na Ukraine pod pretekstem nazistów przy granicy 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ