Aktywne Wpisy

vulfpeck +809

mirko_anonim +53
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to

Coś byście dodali/zmienili? PC do pracy/nauki, GPU - stary Gtx 550ti
#pcmasterrace
pcpartpicker
Case: SilentiumPC Armis AR1
Zasilacz: SilentiumPC Elementum E2 550W 80 Plus
Budżet planowałem w okolicach 2k
To co zbudowałeś to tak średnio ma sens. Sugeruję złożenie np czegoś takiego https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-maj-2023-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,2
Podmieniasz dysk na większy (ten Samsung jest spoko) + obudowa i będzie w porządku. Integra w 5600G z zestawu ma lepszą wydajność niż Twój GTX, także nie ma sensu go tam montować. Jak dozbierasz $$ i będziesz widział potrzebę, to możesz
Karta mi jest potrzebna tylko żeby pulpit wyświetlać xd Stąd ten pomysł na użycie tego dziadka, bardziej mi zależy na procku i 32 ramu żeby na spokojnie bawić się VMkami
ewentualnie 16gb ram jak nie dołożysz 150zl