Aktywne Wpisy
Cieple_Mleko +35
Byłem u psychologa. Czy raczej psycholożki. Z psycha naprawdę ze źle, myśli samobójcze, depresja. Powiedziała mi, że leki tylko zagłuszą ten stan a najlepsza będzie psychoterapia. Przychodzę na jedną wizytę. Pyta mnie tylko o dzieciństwo i mówi że wszystkie moje problemy wynikają z dzieciństwa. Co z tego że była nas czwórka i reszta rodzeństwa nie ma takich problemów z psycha jak ja. Już nie mówiąc o tym że w domu było w
typ53B +42
Wszedłem sobie na mapy google i doleciałem do miasta Lagos w Nigerii. Zobaczyłem, że całe miasto posiada street view, więc sobie zlazłem żółtym ludzikiem na poziom ulicy i pomykam. Slalom Alejkom. Po kilku slajdach zorientowałem się, że za wozem google jedzie wóz policyjny z kogutami. Myślę sobie 'co za bezpieczne miasto, nawet policję mają'. Ale wlazłem na inna ulicę, a tam ten sam wóz policyjny. Przeniosłem się w inną część miasta i okazuje się, że ten wóz policyjny, to była chyba obstawa dla samochodu google, bo jest dosłownie wszędzie :D
#mapy #mapygoogle #streetview #swiat
@MajkelKk: Gdy się tak nad tym zastanawiam, to jestem zmuszony się z tym zgodzić. Powód jednak wyjaśniłem w większości wyżej.