Aktywne Wpisy
dziobnij2 +34
131 komentarzy po moim poprzednim wpisem, bo napisałem, że chodzę z buta do maka i kupuję kawę. Jedna kawa 6,9 zł. Drugą dostaję za darmo z ankiety. Czyli jedna kawa to 3,45 zł x 31 dni daje nam olbrzymią kwotę 107 zł miesięcznie. Muj borze. Ludzie mnie wyzywają i życzą mi śmierci, bo #!$%@? rentę. Kiedyś było tutaj mniej zawistnych i toksycznych ludzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#
#
myszek_szarzy +24
Nigdy nie zrozumiem po co kobiety tak szpecą swoje ciała tatuażami.
Niby to ich własny wybór, ale wystarczy spojrzeć na Ewę. Według mnie bez tatuaży wyglądała o niebo lepiej
#ewaswoboda #tatuaze
Niby to ich własny wybór, ale wystarczy spojrzeć na Ewę. Według mnie bez tatuaży wyglądała o niebo lepiej
#ewaswoboda #tatuaze
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Już myślałem że nic gorszego mnie nie spotka dzisiaj, ale przyjechała daleka kuzynka lvl 21. Żeby nie słuchać tych bredni poszedłem do sklepu a ona że ze mną pójdzie. Jeszcze ta zaczęła mi gadać żebym znalazł sobie dziewczynę, że nie może być tak że nie mam nikogo bliskiego, że cytuję "w naszym wieku każdy jest sparowany". No i jeszcze najgorsze że na koniec usłyszałem że to jest dziwne żeby młody chłopak dobrowolnie rezygnował z seksu xD #!$%@? jakbym miał wybór xDDD
#przegryw
Jakbym miał taką rodzinę to też nie miałbym ochoty się z NIĄ spotykać, bo problem nie leży w dziadku a wujku i reszcie czego chyba nie zrozumiałeś.
Prymitywne. Język typowy
Ja nic złego o dziadku nie pisałem, a ty i toksyk wyżej dostaliście wścieklizny. Pewnie sami tacy jesteście, że was rodzina chce unikać i dlatego was zabolało. Osoby z cyklu "nie możesz uciec przed rodziną, bo ja ci na to nie pozwalam".
on jej ewidentnie też nie, więc nie wiem o co to
To jest literalnie gwałt na 25-latku, który ma ważniejsze rzeczy do roboty w tym czasie.
Co do partnerek, to kto by miał więcej partnerów, jakiś
zadaj to pytanie OPowi, jak tak cierpi to niech zerwie kontakty, a przynajmniej unika takich zgromadzeń. jest wystarczająco dorosły, żeby o sobie decydować.