Aktywne Wpisy
xionacz +941
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
Mam 25 lat; od zeszłego roku sponsoruję studentkę medycyny, którą poznałem na grupie na FB. Dziewczyn chętnych do takiej relacji było mnóstwo - wybrałem taką, która była najbardziej pozytywnie nastawiona. Wcześniej u mnie leciała albo samotność, albo #divyzwykopem (ale to był bardzo krótki epizod kilku takich wypadów), albo próba budowy "normalnej relacji", co jest ekstremalnie upokarzające i upadlające, jeśli nie jest się 8-9/10 z wyglądu. Po prostu nie ma
#bekazlewactwa #neuropa #konfederacja #koronawirus #konfederacja #lewica #polityka
Nie wiadomo czy w ogóle działa? Serio? Ile "źródeł" z blogów masz na to? 500? xD
Nie wiadomo czy w ogóle działa? Serio? Ile "źródeł" z blogów masz na to? 500? xD
Szczepionki działają, @marcinpodlas8 pisał o preparatach. Nie doczytałeś, a się "pultasz".
A wy dalej grzejecie temat, nikt was nie przeniósł do spoczynku?
@FrostlyMostly: nawet zakładając że działają czy jest to powód żeby ludzi prześladować i nazywać ich bestiami?
Spoko - w większości tylko starsi i niezaszczepieni umarli. Fajnie nie?
Czytałeś może co to #!$%@? robi z ludźmi teraz? Nie no... na wykopie o tym nie ma.
Tacy jak ty przyczynili się do braku szczepień - za to powinniście iść siedzieć.
Takie moje zdanie.
Przed 2020 rokiem myślałeś tak samo o ludziach bez szczepionki na gruźlicę, odrę czy polio? Czy to covid wg ciebie jest aż tak groźny, że domagasz się zamordyzmu dla innych?
BTW
Covidowy zamordyzm + oczernianie Konfederacji coraz częściej występuje razem.
Przypadek...?
@Nighthuntero: te święte anioły nie zarażają, to te brudne bestie z Polski roznoszą wirusa