Aktywne Wpisy
calban +803
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +496
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Piszę ten wpis już drugi raz, przy pierwszym razie pisałem go pod wpływem tak silnych i negatywnych emocji, że aż moderacja go zdjęła (o ile nie z innych powodów ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)), więc napiszę go jeszcze raz na spokojnie...
Jechałem dziś do Gdańska na panią divę. 18 lat, GFE, jedna z najwyżej ocenianych na garso. Miałem też w zapasie pseudocichodajkę z datezona w razie W, czyli plan B ( ͡° ͜ʖ ͡°) Cel: zostać ropzrawulcowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic nie wypaliło. Nie byłem wstanie znaleźć mieszkania divy. Przyjechałem na wskazany adres, dzwoniłem do niej, pytałem się gdzie jest dokładnie, nic się nie zgadzało, nie było żadnych apartamentowców o których mówiła, w końcu straciła do mnie cierpliwość i zakończyła połączenie.
I tyle. Nie było segzów, bo nie mogłem trafić na jej adres. Nie znalazłem jej. Wkurza to tym bardziej, że miała naprawdę miły dla ucha głos, bardzo młoda osoba.............
Postanowiłem ratować się planem B....ale straciłem kontakt z laską, całkiem mnie olała.
100km w jedną stronę, paliwo i czas poszło *******
Nigdy więcej div, tylko cichodajki, bo te przynajmniej mogą się normalnie na mieście z tobą spotkać, nie mają takich sztywnych norm i zasad których by się trzymały.
Na majówkę będę pił, grał w gry i słuchał muzyki.
J*ć wychodzenie z przegrywu, bo to po prostu nie działa. Żadne umawianie się z pannami z tindera/badoo, żadne divy, nic nie działa. To jakby ktoś miał wątpliwość, czy #klatwa dalej działa. No działa i trzyma się świetnie.
To już ten etap, gdzie jeśli już nic się nie poprawia w moim życiu, to chyba zacznę powoli się staczać w dół, bo mi wszystko jedno w sumie.
#tinder #divyzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #badoo
Nie wiem tego na szczęście z własnego doświadczenia ale z innych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dotychczas byłem na divach dwa razy. Za każdym razem umawiałem się na teraz - dzwonię i pytam czy mogę przyjechać za kilkanaście minut.
może w 2024 w końcu będziesz już po pierwszym tentego xD
Po pierwsze to zmien nastawienie
@wcaleniepchamsiewmultikonto: ?????? XD Nie wiem, czemu wy przychodzicie i p---------e takie kocopoly?
Po pierwsze skąd wiesz, że tego wszystkiego nie robię właśnie.....
A po drugie, nawet gdybym nie robił, to jak miało by mi to pomoc? Laski magicznie zaczną się respić z powietrza? Już tyle głupot co ja się na słuchałem z tych g---o rad to ja mógłbym
Tak, spanie, odzywianie, nadwaga wplywa na stan zdrowia i samopoczucie i nie ma w tym zadnego p---------s czy magii. Jakbys tego sie stosowal, to bys to wiedzial a nie rzucal sie :)
Nie, s--s z kurva a fapanie to w zasadzie to samo. Fapanie nawet lepsze. Za to s--s z osoba ktora dazy uczuciem jest nie do porownania z k---a czy fapaniem.
Ok czuje po tonie wpisu, ze jestes zjebem