Aktywne Wpisy
TLDR: moja 1 w życiu dziewczyna okazała się byłą dziwką.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
Jestem załamany i potrzebuje waszej pomocy. Być może część z was kojarzy mnie z tagu #tinder gdzie przez pewien okres czas publikowałem tutaj swoje próby i podboje.
W skrócie, swoją obecną dziewczynę poznałem na przełomie lutego/marca na tinderze i jakoś od miesiąca jesteśmy oficjalnie w związku. Wszystko układało się w sumie świetnie, jedyne co mi dało trochę do myślenia to fakt, że był seks na 1 randce co może być redflagiem dla niektórych.
Dziewczyna od początku wydawała się zakochana we mnie po uszy, i pisze to całkowicie serio, widać że jej na mnie zależy no ale przejdźmy do rzeczy.
moja dziewczyna jest ex prostytutką
- Uciekaj 54.8% (153)
- Doceń szczerość i zaakceptuj jej przeszłość 45.2% (126)
Papileo +119
Anastazja Kuś, 17-letnia Polka specjalizująca się w biegach sprinterskich. Pojechała na Igrzyska Olimpijskie, jako rezerwowa, co prawda nic nie wygrała, ale za to pozwiedzała Paryż i poznała ciekawe osoby. Oczywiście fotka z Włochem musi być, bo przecież nie z Polakiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
#paryz2024 #p0lka #anastazjakus
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02AhTpJCZ2ApAHN2ZUqmi4edpUmT9TMRwTXrgL34gHZjqKUypZWtJ9KKcPzbPDMV3gl&id=1220680696
#konfederacja #bekazlewactwa #4konserwy #januszebiznesu #pracbaza #neuropa #polityka
@Nighthuntero: a na wykopie lewaki spamują spurkową tak jak kuce mentzenem czy coś przespałem?
Druga sprawa, to czy ty usprawiedliwiasz januszex mentzena januszeksem spurkowej? xD
@Kryspin013: Na Wykopie lewaki zazwyczaj unikają odpowiedzi na pytanie "na kogo głosujesz" to czemu się dziwisz, że nie spamują "swoimi" politykami? Wasza praca nie polega na promowaniu partii, które popieracie, ale na atakowaniu Konfederacji.
@USSCallisto: Ładny chochoł, ale wierz sobie w co tam chcesz kucu.
Słuchaj LEWAKU, pewnie akurat czytałeś Jasia Kapele jak inne lewaki spamowały spurkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bumelante: by być fair to przecież to samo tyczy się menztena. Typ specjaliście od księgowości płaci od 5k-7k5 brutto. Nawet jakby podatek wynosił #!$%@? 0% a kwota brutto z jego ogłoszenia była by kwotą netto to chciałbym widzieć jak to się ma do populizmów menztena o domie i dwóch samochodach dla każdego Polaka XD
@chlodna_kalkulacja: Mentzen może i #!$%@? płacił (3-3,5k) ale przynajmniej miał ustalony zakres obowiązków, pozycję pomocnika, nie menedżera, a i ten pracownik to nie uczestniczy w planowaniu budowy biura (czy trzy kąkutery wyrzuco korki?)
Spurek to dzbanica, jedna z największych. Nic dziwnego, że biznes jej nawet nie wypali, jak ona myśleć nie potrafi. A i dobrze, że w zakresie obowiązków było coś o marketingu, bo ten otrzymała za darmo.
@USSCallisto: Idealne podsumowanie troli, od razu poleciał zrobić nowy wpis xD
@USSCallisto: wam już tak wyprali mózgi w tej konfederackiej sekcie, że myślicie, że każdy jest w podobnej sekcie i ma swojego polityka? XD
Spurek to chyba najbardziej tęczowe wykopki nie traktują poważnie. Powiedziałbym, że jest to podobny odklej do Brauna, tyle że po przeciwnych stronach.
Ale jak musisz porównywać Spurek do Mentzena to chyba o tym drugim za dobrze to nie świadczy ( ͡º ͜ʖ͡º)