Wpis z mikrobloga

Dobry weedkend jest ! Byłem pierwszy raz w klubie GoGo. Nic specjalnego. Różowe paski tańczyły ja paczałem ale z daleka bo siedziałem przy barze i paczałem raz na żywo raz na ekran monitora ,który pokazywał różowego paska na rurce. Dwa różowe paski do mnie podeszły do baru żeby mnie zachcieć na taniec za 120 zł w zamkniętej kabinie. Ale się nie poddałem bo podtrzymywała mnie niewidzialna ręka wolnego rynku z braku funduszy. Posiedziałem z 1 godz. i pojechałem z kolegą do domu. A on się dał namówić na laskę w kabinie. Wejście do klubu to 30 zł plus talon na darmowe p--o 0,3.

Podsumowując:

Różowe paski w klubie GoGo zmotywowały mnie to znalezienia prawdziwego Różowego Paska, którego będe dotykał i próbował zapłonić mniejszym kosztem.

Taki to miałem weedkend. Sponsorem był sąsiad. Za tydzień mam lepsze plany :)

Kocham miasto #wroclaw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lucky_Freak: Na bycie z laską w kabinie. W GoGo nie wkładają penisa do jamy ustnej. No chyba że się da owiele więcej. Te różowe paski cenią swoją pracę. Dlatego p------e GoGo i za tydzień idę z sąsiadem do prywatnych mieszkań na www.odloty.pl jest bardziej konkurencyjnie. Jak nie znajdę ekonomiczniejszego różowego paska realu

Niech żyje wony rynek usług seksualnych. Który jest niestety regulowany przez zbirów.
  • Odpowiedz
@loginowski: kumpla kiedys też ograniczala niewidzialna reka braku funduszy, poszedl z kumplem, po pijaku, sie jakoś dogadali o placeniu na pol. Wydali ponad 1200zl bo byli w 3 klubach gogo. Przez 2 miesiace biedował tak, że praktycznie sam chleb jadł aby to splacic;)

Dodam ze malo co pamietaja i nastepnym razem wybrali mloda dziwke za 500 bo taniej i lepiej;)
  • Odpowiedz
nastepnym razem wybrali mloda dziwke za 500 bo taniej i lepiej;)

@Colis: I tak zrobimy na następny tydzień. No chyba że załatwie sobie dziwczne, która będzie odczywała większą przyjemność w mózgu, który produkuje tych wszystkich endorfin hormonów w zamian za moje hormony. Ale p------e ide spać
  • Odpowiedz
@loginowski: ja jestem zbyt młody zeby placic za s--s;D ale wiem ze niektorym to pomaga by pozniej byc bardziej pewnym siebie przy poznawaniu "normalnych" dziewczyn
  • Odpowiedz