Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +878
Przypominam klasyczną zasadę: jeżeli wasza wybranka nie chwali się wami w mediach społecznościowych, a jest jedną z tych, które wstawiają dużo zdjęć - nie jesteście dla niej w tym związku istotni. Wiem, że to bardzo puste podejście, ale niestety tak to wygląda w dzisiejszych czasach.
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Poczyniłem krótki, niegroźny, stalkerski rekonesans ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Anastazja wstawiła 34 publicznych zdjęć, na których jest ona lub jej chłopak, z którym
Ateeeny +212
#anastazjazgrecji
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Top komentarz póki co, pod newsem z Anastazja. Gdy ojkofobia wjedzie za mocno. Masz newsa o tym że w Grecji, polka została być może zgwałcona (albo i nie) przez jakiegoś hindusa po pijaku, a i tak pisz jakieś wysrywy o tym że polskie wycieruchy gwalca kobiety które chodzą w mini po ulicy xd Jak to udało się połączyć, nie wiem
Mam taką pompkę jak na zdjęciu, chce napompować dętkę do 7,5 bar, ale przy zdejmowaniu zaworka ulatuje mi zbyt dużo ciśnienia. Czy ta pompka jest jakaś zła czy przy takim ciśnieniu to normalne? Macie jakiś patent jak to zrobić żeby powietrze nie uciekło?
będziesz na torze jeździł? teraz to chyba są tendencje żeby jednak nieco mniej cisnąć.