Aktywne Wpisy
walicwasss +167
źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
njay +54
#kupujpolskieprodukty
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
Hej, dzisiaj przedstawiam listę polskich wód butelkowanych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Cisowianka - woda firmy Nałęczów-Zdrój, nie mylić z Nałęczowianką, która jest produktem zagranicznego koncernu Nestle!
źródło: temp_file3802825588023131968
Pobierz

Oooo tak, mnie to strasznie zagotowało. Tłumaczenie swojego zje*ania okresem.... Potem się dziwić jak faceci lekceważąco podchodzą do problemu "kobieta jest zła, to pewnie ma okres"
skoro ona taki cyrk o poduszki odstawiła, traktując Olecha jak śmiecia , to strach pomysleć co jest w stanie zrobić jakby któryś z facetów ją tam za rękę złapał gdy ma akurat ,,okres''(bo to wszystko wina okresu jak potem się tłumaczyła )
nie wiem ale jak dla mnie ona jest z natury wredna,złośliwa,zarozumiała i to do tego wyjątkowo głupia