Aktywne Wpisy
xoxo900 +44
Moi rodzice są typową parą Janusz i Grażyna. Biedni, oszczędni. Mam dwóch braci i jedną siostrę. Mój ojciec jest Januszem takim który matce w domu nie pomaga, bo jest godny zajmowania się wyłącznie męskimi sprawami naprawami i samochodem. Matka od urodzenia dzieci była w domu sprzątaczką i kucharką, do pracy nie chodziła bo zajmowała się dziećmi, pierwsze dziecko urodziła w wieku 26 lat. Mój ojciec i moja matka oboje pochodzą z biednych
cichooo +119
Jak zostać znienawidzonym przez tirowców, czyli poradnik jak zostać busiarzem
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
Z okazji tego, że się nudzę w trasie postanowiłem napisać poradnik jak zacząć pracę jako "busiarz" na międzynarodówce + kilka uwag ode mnie i być może pro tipów, których nauczyłem się przez około 3 lata pracy w transporcie, nie tylko za kierownicą, ale też i za biurkiem.
Na czym polega praca "busiarza"?
Na tym samym, czego każdego kierowcy, transportującego towar z punktu
SWIG80 na granatowo, w innych kolorkach 7 deweloperów:
Atal, Archicom, Dom Dev., Develia, Lokum, Marivipol, Wikana
Widać parcie prawie wszystkich devów na początku kwietnia - to chyba wtedy ustawa poszła do sejmu (?)
Podsumowanie:
mniej więcej 3 devów wyraźnie powyżej indeksu, 3 nieco niżej, 1 podobnie do indeksu.
IMO banan wierzy że bk2% poprawi wyniki (i to już jest na kreskach), ale... raczej nie wierzy w powrót bezgranicznej hossy na kurnikach.
Co sądzicie?
#nieruchomosci #gielda #inwestycje
No chyba, że instagramowe julki i oskarki z aspiracjami będą brały premium 28m2 w centrum za 16k/m2 na bk2% - wtedy jeden #!$%@? :D
Ostatecznie mimo ograniczeń i tak może się okazać, że jest więcej chętnych niż zakłada budżet. Więc jakby obniżyć wymagania, albo dać opcję na 1mln, to mogłoby się okazać destrukcyjne dla budżetu państwa, gdyby każdy dostawał kredyt bez problemu.
dopóki jest tylko zapowiedź to wszyscy chcą się nachapać, jak program wejdzie i każdy kto ma wziąć weźmie do końca roku, to źródełko znowu pozostanie puste i pewnie wtedy śmieszne kreski polecą w dół