Aktywne Wpisy
Ryneczek +910
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
GratisLPG +140
"Kierowczynie" xd. #bekazlewactwa
Czy ja znajduje się w jakieś #!$%@? martwej strefie POMIĘDZY tymi wszystkimi cechami? Czy różnorodny gust u kobiet to mit? Bo wydaje mi się że tak. Każda kobieta to copy/past tego samego, zasranego bugami skryptu pisanego przez studenta z połamanymi palcami, którymi się wcześniej drapał po jajach. I tak, dlatego co niektórzy słusznie wrzucają tutaj wszystkie babiszony do jednego wora, co się takiej jednej @AlienFromWenus nie podoba. Ale zachowujecie się jak jeden organizm, zwłaszcza jeśli chodzi o dzikie instynkty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #rozowepaski #badoo #seks
Zresztą nie wiem kim trzeba być aby nie ptorafić zadowolić kobiety, a jeżeli dla kogoś wsadzenie penisa do pochwy
@technojezus: Mam znajomego co jego pierwsza dziewczyna z ktora mial pierwszy raz ktory sie nie udal bo z nerwow nie stanal mu i zostawila go dwa dni pozniej. Chlop spral sobie leb na kilka lat i zadnej laski nie mial przez ten czas a potem jakas ale na krotko i od 5 lat jest sam. Rozne sa traumy. Nie znasz
Jeszcze w życiu takiego czegoś nie widziałem
@Abu_Hajaar: wystarczy wjść z domu