Wpis z mikrobloga

Kobiety PONOĆ mają różny gust. Jedne wolą miśków ʕʔ Inne wysportowanych #!$%@?ów z zarysem mięśni, jedne wolą łobuzów, inne PONOĆ grzecznych chłopców a jeszcze inne jeszcze coś innego.

Czy ja znajduje się w jakieś #!$%@? martwej strefie POMIĘDZY tymi wszystkimi cechami? Czy różnorodny gust u kobiet to mit? Bo wydaje mi się że tak. Każda kobieta to copy/past tego samego, zasranego bugami skryptu pisanego przez studenta z połamanymi palcami, którymi się wcześniej drapał po jajach. I tak, dlatego co niektórzy słusznie wrzucają tutaj wszystkie babiszony do jednego wora, co się takiej jednej @AlienFromWenus nie podoba. Ale zachowujecie się jak jeden organizm, zwłaszcza jeśli chodzi o dzikie instynkty ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tinder #rozowepaski #badoo #seks
  • 44
@pieczony_szczur_z_ogniska: Też nie rozumiem, ale jak widać tak się da. Związek to nie tylko seks. Jeżeli dla ciebie to tylko seks, to ja ci współczuję. Ja mam okresy, gdzie się pukam ze swoją codziennie, a są też okresy, gdzie przez tydzień jest nic, bo się nie ma czasu czy się nie chce.

Zresztą nie wiem kim trzeba być aby nie ptorafić zadowolić kobiety, a jeżeli dla kogoś wsadzenie penisa do pochwy
Zresztą nie wiem kim trzeba być aby nie ptorafić zadowolić kobiety

@technojezus: Mam znajomego co jego pierwsza dziewczyna z ktora mial pierwszy raz ktory sie nie udal bo z nerwow nie stanal mu i zostawila go dwa dni pozniej. Chlop spral sobie leb na kilka lat i zadnej laski nie mial przez ten czas a potem jakas ale na krotko i od 5 lat jest sam. Rozne sa traumy. Nie znasz