Kiedy wreszcie dorobiłeś się wolnego czasu i pieniędzy i przestajesz jedynie #!$%@?ć, płacić na gówniaka i dom i chcesz trochę posmakować życia to społeczeństwo nazywa to kryzysem wieku średniego
@Soothsayer: Prawdziwy kryzys wieku średniego to Rutkowski. Jest kryzysem we własnej osobie. Wystarczy spojrzeć na to jak wygląda i jak się ubiera ( ͡°͜ʖ͡°) Mam nadzieję, że mój "kryzys" będzie taki jak z mema bo to oznaka dobrego i spokojnego życia
@Soothsayer: to chyba u jakiś pedosojakow tak to wyglada. Prawdziwy kryzys wieku średniego to chłop koło 50, przy kasie który zdaje sobie sprawę, ze już się starzeje
@Soothsayer: zawsze mnie rozwalało mówienie o kryzysie wieku średniego, kiedy ktoś postanawia sobie kupić fajne auto. #!$%@?, przecież większość mężczyzn niezależnie od wieku ma jakiś wymarzony samochód, po prostu dopiero, kiedy są w średnim wieku, to ich na niego stać.
@Soothsayer: Wszystko git, tylko zły rower. To powinno być takie fikuśne ostre koło. Bez kitu, teraz w każdej reklamie banku dla dynamicznych millenialsów każde trendy mieszkanie ma na ścianie taki nieskazitelny rower, co nigdy ulicy nie widział. Jak na picrel.
A tak swoją drogą, to ćwierć życia wypada mężczyznom w Polsce jakoś na 18 rok życia. Enjoy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdziwy kryzys wieku średniego to chłop koło 50, przy kasie który zdaje sobie sprawę, ze już się starzeje
@Soothsayer: i dlatego wstawiłeś obrazek o kryzysie ćwierćwiecza?
@Soothsayer: co się tłumaczy na "midlife crisis". Quarter life crisis to gdzieś koło 20ki najdalej. Ćwierć życia dla faceta to jest jakieś 18-19 lat.