Wpis z mikrobloga

• 102
@gardzenarodowcami: lewica jest koncesjonowaną opozycją. Konfederacja jest opozycją wybieraną przez wyborców, co lewica kontestuje, czyli de facto odmawia Polakom prawa do dokonywania demokratycznych wyborów.
  • Odpowiedz
@L3stko: no ale czekaj co to za pokrętny tok rozumowania XD? nikt nikomu niczego nie odmawia (przynajmniej na załączonym przez ciebie obrazku) napisali tylko, że odnotowali najwyższy wzrost wśród demokratycznej opozycji, a konfederacja z tego co kojarzę dość zaciekle atakuję demokrację i chyba nie określa się jako partia demokratyczna , ale kij tam wie co mi tutaj zaraz zapodacie skoro widziałem już tutaj fikołkarzy, którzy mówili, że konfederacja nie chcę
  • Odpowiedz
  • 18
@gardzenarodowcami: Konfederacja jest tak niedemokratyczna, że jako jedyna w demokratycznych wyborach wyłoniła swojego kandydata na prezydenta. xD

Robisz karkołomny fikołek. Dobrze wiesz co mieli na myśli. Uważają siebie za jedyną i słuszną demokratyczną opozycję. Tyle że oni mają rodowód demokracji ludowej.
L3stko - @gardzenarodowcami: Konfederacja jest tak niedemokratyczna, że jako jedyna w...
  • Odpowiedz
@L3stko: miałeś też takie wybory ( ͡° ͜ʖ ͡°), zresztą ja to się ciebie pytam mi się wydaje, że taki Korwin,Bosak czy Braun nie wydają się demokratami, lubują się w dyktatorach jak np Łukaszenka, Orban, lub JE Putin, ale rozumiem "to nie jest stanowisko partii" i Braun chcę wprowadzić Monarchię oraz zawierzyć Polskę "jezusowi chrystusowi, królowi Polski", Bosak autorytarny zamordyzm, Korwin to w sumie sam nie
gardzenarodowcami - @L3stko: miałeś też takie wybory ( ͡° ͜ʖ ͡°), zresztą ja to się c...

źródło: 5BA71C0D-6C23-4AED-A5AB-424AF84A7A3F

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 12
@gardzenarodowcami: nie, nie o tych. To nie były prawybory Konfederacji tylko Nowej Nadzieji. Mówię o prawyborach prezydenckich w 2020 roku gdzie trzy partie wybrały wspólnego kandydata.
  • Odpowiedz
@L3stko sprawa jest prosta, Konfederacja zebrała część elektoratu PiSu (to i tak to samo, tylko bardziej konserwatywne), a holownia lewicy i pslowi. Biada nam...
  • Odpowiedz
@L3stko: Przekonamy się kto jest jakim lisem tuż po wyborach. Chciałbym, żeby istniała partia, na którą można oddać głos z czystym sumieniem, mam 32 lata, jarałem się Korwinem do 24. roku życia, ale przejrzałem na oczy jakie osobistości w tej partii figurują - jeszcze jak nie było integracji z RN to zagłosowałbym w ciemno. Teraz to chyba poczekam, aż będą jasne stanowiska każdej partii, poczytam programy i wybiorę najmniejsze zło...
  • Odpowiedz
  • 0
@Logytaze Myślę, że Konfederaci mogą już szykować jakiś namiot cyrkowy do prezentacji fikołków jakie wykonają po wejściu w kolację z PiS-em.
  • Odpowiedz