@Farrahan: Ci mówię, że nie poradzę na to nic, że jakieś stuleje sobie wymyśliły głupotę i wmawiają ludziom, że tak je :P skoro tacy pewni genezy są, to źrodło prawilne poproszę :) ( lepiej gównem wytrzeć ryło niż bez źródła krzyczeć "było" :P czy jakoś tak :P )
@tusiatko: Walić źródło, dla mnie zawsze byl to kot, ale po zobaczeniu tego wyjaśnienia widzę już jajka. Pytanie ilu takich jest i czy opłaca się tych jajek używać?
@hina88: Ja już kilka razy widziałam to coś i jakoś nadal widzę w tym emotkę kotka :3 Ale widzisz, co wyobraźnia to inne zdanie. Czy jeżeli ktoś ma spaczoną wyobraźnię to ja się muszę do tego jakoś dostosować? A co jeżeli są ludzie, którzy widzą w tej emotce pana z wąsami, albo jakieś c---i czy coś? Dobrze wszyscy wiedzą, że chodzi o kota, a nie o to co ten pedros
@hina88: Jutro wrzucę zdjęcia z samych urodzin i szykuje popkorn ;) >zwalczam patologie na wykopie przez jakies zdesperowane pseudo mamusie co wpadly z jakims
Z tego powodu czekam na wszystkie zawieszone plusy ;)
Tort i goście zamówieni na godzinę 18, a na razie idę robić generalne porządki w chacie ;)
#misifaraonaprzypadki #urodziny
@MaxiimumR: Ty znasz genezę tej emoty? ( ͡º ͜ʖ
Głodnemu chleb na myśli co? :3
@Farrahan: Ci mówię, że nie poradzę na to nic, że jakieś stuleje sobie wymyśliły głupotę i wmawiają ludziom, że tak je :P skoro tacy pewni genezy są, to źrodło prawilne poproszę :) ( lepiej gównem wytrzeć ryło niż bez źródła krzyczeć "było" :P czy jakoś tak :P )
BTW czy kiedyś nie twierdziłaś, że dzieci nie są dla Ciebie?
@pedros92: A Ty penisa :s
@Cymes: Twierdziłam ale widzę, że sie pomyliłam
@hina88: Jutro wrzucę zdjęcia z samych urodzin i szykuje popkorn ;) >zwalczam patologie na wykopie przez jakies zdesperowane pseudo mamusie co wpadly z jakims