Jednym ze strategicznych celów Grupy #orlen jest rozwój wydobycia niskoemisyjnego #gaz, przede wszystkim z Szelfu Norweskiego. To zwiększanie niezależności surowcowej #polska i regionu. W 2022 r. produkcja koncernu odpowiadała za niemal połowę zapotrzebowania Polski w gaz ziemny.
@orlen_lite w tyłek sobie wsadźcie swoje zmienne cenniki i zacznijcie respektować umowy które macie podpisane! Wiem że wszystko jest wasze i że jak kupuje na shellu, bp to jest to od was, ale dla zasady kupię wszędzie tylko nie u was! za to jak dymaliscie nas na marży rafineryjnej i zawyżonych cenach. Mówię, wszędzie tylko nie od was.
@orlen_lite: czyli, tak na logikę, to oznacza, że w kolejnych latach można się spodziewać obniżek cen gazu dla przeciętnych odbiorców prywatnych w Polsce?
@orlen_lite: ostatnio stwierdzilem, ze w sumie mam gdzies ten cqly honor i te cala godnosc i w sumie przytulilbym jakas wieksza kase. Znajdzie sie tam u was fucha dla mnie?
sytuacja na rynku knurów nadal beznadziejna, większość chłopów to jakieś małpy festiwalowe albo wędkarze/myśliwi ze zdjęciami zdechłych ryb i jeleni ehhh it’s over dla baby
#energia #gospodarka
źródło: 340458209_135088446062031_8050220299093108683_n
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@orlen_lite:
źródło: comment_1621801271rDF5EsFesuQhNqOMW6qkVo
Pobierz