Aktywne Wpisy

SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy

Każdy, kto kiedykolwiek chciał sobie kupić fajny samochód i powiedział o tym rodzinie/znajomym/ludziom w internecie zapewne usłyszał co najmniej kilka kwestii z poniższego bingo. Piszcie, ile Wam wyszło.
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
#motoryzacja #samochody #carboners #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta

Tak jak juz wczesniej zapowiadałem zaczynam od dzis gre systemową gdyz zaczeło mnie powoli irytwac obstawianie "po statystykach". Wybrałem system "progresja na remisy" bo wydaje sie "najpewniejszy". Od sierpnia ubiegłego roku zacząłem prowadzic statystyki dla kilku zespołow, które najbardziej pasowały do wybranego przeze mnie systemu. Wyselekcjonowałem dziewięć druzyn, ale na poczatek zaczne gre tylko czterema i ewentualnie będe dokładał kolejne jesli wszystko będzie szło wg planu.
Ogolne załozenia systemu:
Progresja na remisy polega na obstawianiu w kazdej kolejce remisu danego zespołu i podwajanie kwoty w przypadku jego braku.
Moj przypadek:
- zadkład startowy: 10 zł
- wybrane zespoły: Numancia (12 remisów), Murcia (12 remisów), Girona (11 remisów), Montpellier (12 remisów)
Gre zaczynam od tego weekendu i na bieząco będe relacjonował postepy pod tagiem #progresjanaremisy
Zapraszam do sledzenia i do zadawania pytan.
#bukmacherka
Najdłuzsza seria bez remisu dla tych czterech zespołow to cztery mecze ;p a tak srednio to remisują co dwa/trzy spotkania :) miejmy nadzieje ze tak będzie dalej ;p
Kiedyś też w to sie bawiłem szło nawet nawet. No i "wypatrzyłem" As Monaco. #!$%@?, dziweięć kolejek bez remisu...
No kazdy bo o to w tym chodzi :) własnie tez sie boje takiej serii, ale tłuamcze sobie to tym ze kazda seria musi sie skonczyc predzej czy pozniej.
W tej kolejce licze ze jeden kupon wejdzie. Albo Montpellier bo juz mają 3 mecze bez remisu ewentualnie Murcia. W tym systemie trzeba uzbroic sie w cierpliwosc bo zyski przychodzą pozniej.
No niestety, jak juz zaczniesz grac to mozesz przegrac tylko w momencie wygranej bo ianczej całą kasa w błoto
@pioterhiszpann: nie rozumiem
miało byc "przerwac" :P ciezki tydzien miałem, musze sie wyspac ;p
No ale tak jest. Do tego ostatniego zakładu już musiałem sie zadłużyć. Dobrze że siadło(i oddało z nawiązką, akurat na zajebiste wczasy)
A za ile pierwszy zakład obstawiałes ?
No to licze, ze nie będe miał takiej kumulacji bez remisu jak Ty. Chociaz przyjemnie sie pozniej odbiera takie wysokie wygrane ;p
Nie pamiętam z kim grali ten ostatni mecz, ale do chyba 87 minuty dostawali 2-0, myślałem że ocipieje. A tu, bah bah i 2-2
Dla takich chwil warto grac :)
Ale lepiej chyba grac takim systemem na remis niz liczyc w tasmach ze fawaryci nie zawiodą
Ja tam wolałem grać na bieżąco(niekoniecznie na faworytów) oraz live. Tyle że w połączeniu z alkoholem, czasem musiałem niezłe kwoty "odrabiać"
Systematycznosc i cierpliwosc to podstawa. Sam jestem ciekaw jak mi będzie szło i ile wytrwam
Co tydzien będe zdawał relacje wiec zapraszm do sledzenia #progresjanaremisy