Wpis z mikrobloga

Witam,

Tak jak juz wczesniej zapowiadałem zaczynam od dzis gre systemową gdyz zaczeło mnie powoli irytwac obstawianie "po statystykach". Wybrałem system "progresja na remisy" bo wydaje sie "najpewniejszy". Od sierpnia ubiegłego roku zacząłem prowadzic statystyki dla kilku zespołow, które najbardziej pasowały do wybranego przeze mnie systemu. Wyselekcjonowałem dziewięć druzyn, ale na poczatek zaczne gre tylko czterema i ewentualnie będe dokładał kolejne jesli wszystko będzie szło wg planu.

Ogolne załozenia systemu:

Progresja na remisy polega na obstawianiu w kazdej kolejce remisu danego zespołu i podwajanie kwoty w przypadku jego braku.

Moj przypadek:

- zadkład startowy: 10 zł

- wybrane zespoły: Numancia (12 remisów), Murcia (12 remisów), Girona (11 remisów), Montpellier (12 remisów)

Gre zaczynam od tego weekendu i na bieząco będe relacjonował postepy pod tagiem #progresjanaremisy

Zapraszam do sledzenia i do zadawania pytan.

#bukmacherka
  • 20
@Tyskie550ml:

No kazdy bo o to w tym chodzi :) własnie tez sie boje takiej serii, ale tłuamcze sobie to tym ze kazda seria musi sie skonczyc predzej czy pozniej.

W tej kolejce licze ze jeden kupon wejdzie. Albo Montpellier bo juz mają 3 mecze bez remisu ewentualnie Murcia. W tym systemie trzeba uzbroic sie w cierpliwosc bo zyski przychodzą pozniej.