Czy ktoś z was uprawiał pieczarki w lato, jest to trudne do zrobienia, chyba skorzystam jeszcze z niskiej temperatury i wyhoduje w tym miesiącu. Ile przechowujecie swoje plony, zebrałem swoje w listopadzie, czy nadają się jeszcze do konsumpcji? (przechowuje je aktualnie w pojemniku do zioła, ze szczelną pokrywką, wszystko schowane w cieniu) #psylocybina
@PeaceDeepSoul ja hodowałem latem gdzie w dzień było średnio 35+ i noc 25+ i wtedy kosiłem największe zbiory. growkit miałem przy ścianie (ściana oddawała trochę chłodu) w przewiewnym, zaciemnionym miejscu.
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
Ile przechowujecie swoje plony, zebrałem swoje w listopadzie, czy nadają się jeszcze do konsumpcji? (przechowuje je aktualnie w pojemniku do zioła, ze szczelną pokrywką, wszystko schowane w cieniu)
#psylocybina
Grzyby z listopada są Ok o ile je dobrze przechowujesz https://www.psychodelicroom.pl/jak_przechowywac_magiczne_grzyby
@Ojkofobia: najbardziej boję się o temperaturę, bo może miejscami przekroczyć 25 stopni.
Komentarz usunięty przez autora