Wpis z mikrobloga

Powoli dostaje jakiejś paranoii, mam 180cm wzrostu i gdzie nie pójdę wszędzie widzę wzrostaków i jestem przez nich moggowany. najbardziej dobija mnie sytuacja, gdy widzę takiego wzrostaka co ma mordę jak kartofel, do tego ubrany jak typowy wykopek - w wytarte błękitne dżinsy i kurtke wiatrową z 4f, ale że ma 198cm wzrostu to pod jego pachą idzie klejąca się do niego julka 165cm i to zazwyczaj taka 6-7/10 w górę z twarzy i bardzo zadbana. Czuje się powoli jak jakiś pigmej, albo sobie to totalnie wkręcam, albo się garbię notorycznie i tego nie zauważam albo wszyscy w miastach wojewódzkich mają powyżej 180cm wzrostu xD zastanwiam się nad przeprowadzką gdzieś gdzie ludzie są niźsi bo jebla idzie dostać przy tym niby "średnim" wzroście xD

#tinder #p0lka #redpill #blackpill
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Powoli dostaje jakiejś paranoii, mam 180cm wzrostu i gdzie nie pójdę wszędzie widzę wzrostaków i jestem przez nich moggowany.

@polskie-k0rpo: ja mam w drugą stronę. Gdziekolwiek nie idę widzę wzrostceli, którzy są z fajnymi babkami -.-
  • Odpowiedz
@polskie-k0rpo: to są brednie jestem kobietą i w 10 przypadkach na 10 wolę faceta z 175cm z super twarzą i figurą niż 185cm z jakimś dziwnym ryjem. Najprzystojniejszy aktor dla mnie to Justin Theroux ma jakieś 175cm czy coś. Brad Pitt -symbol seksu 20 lat temu też jakieś 178 cm czy coś koło tego. Na wzrost lecą jakieś dziwaczne kobiety prawdopodobnie z patologicznych rodzin, twarz jest znacznie ważniejsza i ogólna
  • Odpowiedz
Na wzrost lecą jakieś dziwaczne kobiety prawdopodobnie z patologicznych rodzin, twarz jest znacznie ważniejsza i ogólna sylwetka faceci koło 190 mnie odrzucają zasadniczo. Po co komu takie monstrum

@morel90: no w końcu, tłumaczę to blackpillom od dawna, że moje 1,9m gówno daje, to nie dociera xD
  • Odpowiedz
@polskie-k0rpo: No ale wy tutaj się spuszczacie nad wzrostem który jest średnio istotny. Zawsze znajdziesz jakąś bojącą się życia Julkę z depresją co wybierze paskudnego misia 190cm żeby czuć się bezpiecznie ale większość kobiet zwraca uwagę na całokształt głównie twarz czy facet ma mięśnie, jaka sylwetka itd niż wzrost
  • Odpowiedz
To dziwne ze te hollywoodzkie aktorki które mogą mieć każdego nie mają facetów po 2 metry tylko bliżej180 cm z fajną twarzą i mięśniami
  • Odpowiedz
@morel90: co nie zmienia faktu że sam czuje się insecure jak laska jest tylko pare cm wzrostu niższa odemnie i nawet jak mi wysyła sygnały to mam porytą głowę przez ex, która będąc ulaną świnią przy 173cm potrafiła mi wypomnieć wzrost. wy tak gadacie, przyjdzie co do czego to wzrost i tak zostanie wypomniany.
  • Odpowiedz
@morel90: bo szukają w tym samym środowisku czyli w hollywoodzie, a aktorzy często mają te 180cm, a na ekranie i tak są kreowani na wzrostaków, taki Brad Pitt w Joe Blacku np. to jest ukazywany w taki sposób aby wyglądał na około 190cm spokojnie jak nie więcej, sam byłem w szoku jak wygooglowałem że niby ma 180cm
  • Odpowiedz
@polskie-k0rpo: Nie chodzi o wzrost naprawdę... Polacy generalnie mają jajowate, mało męskie twarze i strasznie szerokie dupska często widzę parę gdzie facet ma szersze biodra niż kobieta i tak myślę sobie wtf taki słowiański genotyp niestety... i albo łyse koksy (za dużo mięśni nie wygląda wcale dobrze to kolejne męskie urojenia) albo jakieś tyczki co żadnego sportu nie uprawiają po prostu jedzą tyle co 6 letni chłopiec :D albo spasieni
  • Odpowiedz
@morel90: Masz spaczone obserwacje przez to, że jesteś kobietą. Oczywiście, że twarz jest ważniejsza, mało kto to kwestionuje, ale wzrost jest niesamowicie ważny. Zresztą ze wzrostem idzie w parze też lepsza sylwetka, szersze barki (tego nie poprawisz siłownią), a nawet szersze biodra mniej widać.
  • Odpowiedz