Aktywne Wpisy
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
#wojna #rosja #ukraina Z bardzo dużym ubolewaniem oglądam jak ogromne straty ponosi wojsko ukraińskie każdego dnia na froncie od kilku tygodni z kacapskim wojskiem pomimo tego, że tak naprawdę cały świat zbroił front ukrainski.. Wydaje się, że w naszym interesie polskim jest jak najszybsze naciskanie strony ukraińskiej na szybki rozejm, nawet kosztem wschodnich ziem. My Polacy powinniśmy grzać pieczywo póki gorące i również ponosić pewne korzyści
No to, krótko mówiąc jak poderwać laskę, jak wywołać w niej poczucie zakochania, jak nie stanie się to poprzez mój wygląd a także nie mogę za bardzo pokazać że mi się podoba (ewent. tylko w odpowiednim momencie przytulas, albo buziak albo słownie komplementy ale to musi być w dobrym momencie). Macie jakieś rady? Jak wy podrywacie chłopaków? Powiedzmy jest taki Mariusz, jeździ na widlaku no i jawi wam się jako spoko partia, trochę nie bardzo leci na wasz wygląd, ale też nie bardzo możecie pokazać że wam się podoba bo w końcu nie chcecie odrzucenia tylko przyjęcia, i żeby wyszła z tego miłość - no i jak się komunikujecie, prowadzicie flirt czy tam pierwsze spotkanie żeby to się udało? No w końcu podoba się wam i wam zależy, no ale trzeba odpowiednio skalibrować żeby się udało, jest tylko jedna szansa.
#pytanie #pytaniedorozowychpaskow #zwiazki #podrywajzwykopem
Myślałem że o emocjach właśnie incele gadają, bo typy co wyrywają zapewniają laskom darmową rozrywkę i zaspokajają ich próżność byciem atrakcyjnym fizycznie partnerem
Odpisałeś mi fajnie, treściwie i z sercem to ładnie odpowiadam.
Nie wiem czy odpowiadałes na pierwszy mój post w wątku czy ten drugi, w sumie bez różnicy, załóżmy że pierwszy.
@greenbong: na ile jesteś w skali 0-10?
No nie hejtuje, mówię po prostu to co mi wychodzi z mojej strony w całej tej sprawie i co czuje że mogę czego czuję że nie mogę.
No to jakbym miał zrobić jakiś kolejny krok, no to, co masz tak konkretnie na myśli w rozmowie poprzez "dobrą zabawę", co jak kobieta nie ma dobrej zabawy? Kończysz randkę czy próbujesz sprawić
Co do "podrywu" kobiecego. To on przeważnie nie istnieje u znacznej większości kobiet, dają jedynie
@greenbong: no czyli dobrze wyglądasz?
@greenbong: obcy ludzie mają to co chce, konkretnie zaspokojenie moich potrzeb
@interpenetrate: no to z takim podejściem to się nie dziw że nikogo nie znajdziesz xd
Wy na pewno rozumiecie problem?
Mam wrażenie jakbym z redpillerami gadał. I jeszcze żebym szedł na siłkę i kurs tańca to laski się zlitują
Pytam się któryś raz czy jesteś z górnego procenta i tak snujesz swoje analogie a u ciebie akurat działa i nie odpowiadasz
Nie wiem, może te badania pod argument/topic były wybrane i pozbierane.
Ogólnie, nie mówię że nie chciałbym tak.
Chciałbym więcej z kobietami mieć do czynienia, no nie ukrywam głównie łóżko mnie ciekawi, ale nie jest znowu tak że tylko ono.
Cieszę się że mówisz że kobiety "są też spagnione" i że nie jesteś czadem żeby nadziei nie dawał że się