Wpis z mikrobloga

#studbaza #studbazaproblems #studbazacontent

Ja jebix co za inba. W niedziele mam egzamin końcowy z języka angielskiego. JESTEM #!$%@? NOGA Z GRAMATYKI. Polegnę ;_; Ogólnie dużo rozumiem z tego co czytam i słyszę. Ze słuchu nawet mi to idzie gdy rozmawiają dwie osoby tym językiem( mam w rodzinie mieszane małżeństwo). Jedyna dla mnie nadzieja to w zadaniach prawda fałsz, liście, tekście czytanym i słuchanym. Dość dużo. Ale mi coś w żołądku skręca jak pomyślę, że będą zadania w stylu dopasowania końcówek, wybrania właściwej formy wyrazu gdzie pewnie w mowie jebnąłbym bezokolicznik i rozmówca z uśmieszkiem i tak by zrozumiał o co mi chodzi.

Wstyd się przyznać, ale nie wiem kiedy daję się at, in, on xD

ma ktoś roztrzaskany egzamin telc b1?
  • 6
  • Odpowiedz
@grzegorz-mistrz:

"Pytasz czym jest inba? To nie takie proste. Cały wszechświat powstał z inby i jest wypełniony inbą. Otóż jak wiesz przed wielkim wybuchem czas i materia jakie znamy nie istniały, jedyne co wtedy trwało to wielka maksymalnie skondensowana inba. Kiedy inba osiągnęła temperaturę over 9000 stopni nastąpiło otwarcie i inba wypełniła to co dziś nazywamy wszechświatem. Cząsteczki inby możemy teraz znaleźć w każdym jego zakątku. Istnieje także teoria, że
  • Odpowiedz