Aktywne Wpisy
pearl_jamik +88
"Dziecko w aucie".
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
Nic mnie tak nie trigeruje, jak kiedy widzę to w tylnej szybie jakiegoś auta.
A CO MNIE TO KURVVA OBCHODZI, że dziecko w aucie? Nienawidzę ludzi, którzy tak robią. To co kurva - jak nie ma dziecka w aucie, to znaczy że mogę Ci #!$%@?ć w tyłek? Fuckkk logic.
#zalesie #polskiedrogi #motoryzacja #rodzice #dzieci
źródło: 21
Pobierz"DZIECKO W AUCIE", wkurwia Cię to?
- tak 46.1% (870)
- nie 53.9% (1016)
Niestety potwierdza się to, co niedawno tutaj pisałem. Polska to kraj wybitnie postfeudalny. Nikt tutaj nie chce rozwijać przedsiębiorstw, nowoczesnych technologii. Nie opłaca się też giełda, o czym zaraz napiszę.
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów
Ledwo rok Filipiak nie żyje, a rodzinka już planuje sprzedać Comarch. Po co rozwijać największą czysto polską firmę IT, lepiej pchnąć w obce łapska żydowskiemu funduszowi, a samemu nakupować ziemi i zalać betonem. Jak była właścicielka Solarisa sprzedawała największego polskiego producenta autobusów

Ja jebix co za inba. W niedziele mam egzamin końcowy z języka angielskiego. JESTEM #!$%@? NOGA Z GRAMATYKI. Polegnę ;_; Ogólnie dużo rozumiem z tego co czytam i słyszę. Ze słuchu nawet mi to idzie gdy rozmawiają dwie osoby tym językiem( mam w rodzinie mieszane małżeństwo). Jedyna dla mnie nadzieja to w zadaniach prawda fałsz, liście, tekście czytanym i słuchanym. Dość dużo. Ale mi coś w żołądku skręca jak pomyślę, że będą zadania w stylu dopasowania końcówek, wybrania właściwej formy wyrazu gdzie pewnie w mowie jebnąłbym bezokolicznik i rozmówca z uśmieszkiem i tak by zrozumiał o co mi chodzi.
Wstyd się przyznać, ale nie wiem kiedy daję się at, in, on xD
ma ktoś roztrzaskany egzamin telc b1?
Co to jest "inba"?
"Pytasz czym jest inba? To nie takie proste. Cały wszechświat powstał z inby i jest wypełniony inbą. Otóż jak wiesz przed wielkim wybuchem czas i materia jakie znamy nie istniały, jedyne co wtedy trwało to wielka maksymalnie skondensowana inba. Kiedy inba osiągnęła temperaturę over 9000 stopni nastąpiło otwarcie i inba wypełniła to co dziś nazywamy wszechświatem. Cząsteczki inby możemy teraz znaleźć w każdym jego zakątku. Istnieje także teoria, że
@KszyhoDobryWariat: tak zrobię. Do matury z tego korzystałem. W ustnej brakło mi punktu by zdobyć komplet, a z pisemnej również spoko mi poszło. Teraz też musi być do przodu ;p