Wpis z mikrobloga

@Europejczyk_UE_Moja_Ojczyzna

Zełeński to tutaj tyle zdziałał co Śmigły podczas obrony Westerplatte. To że Ukraina się broni to zasługa Ukraińców a nie Zełenskiego

O, widzę że ty z tych co twierdzą, że po co prezes w firmie - dać ludziom maszyny i sami zrobią i zarządza lepiej xD
  • Odpowiedz
@madap24488: za trzymanie ruskich z dala od polski. ZObacz sobie listę kto dostał ten order w ostatnich latach i zastanów sieczy zasluguje na niego bardziej czy mniej od większości z nich xD
  • Odpowiedz
@madap24488: Za promowanie banderyzmu i dojenie paljaków z ostatnich oszczędności ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tym drugim był nawet lepszy od partii rządzącej, a za to już coś się należy.
Bonus za brak szacunku dla Dudy gdy przyszedł w bluzie czy tam kurtce z kapturem zamiast garnituru.
  • Odpowiedz
A Putin też dostał ten order? W końcu całe życie jest prezydentem albo premierem... Czy chcecie mi powiedzieć, że Zelensky ma order, a Putin znowu może o tym pomarzyć? :D
  • Odpowiedz
@bizonsky: chociaż rzygać mi się
chce to obserwuje twoje gówno wpisy i za każdym razem widzę jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, ale rzygasz na innych wykopków. Ty jesteś zwykłym trolem i nawet nie frustratem, jesteś moralnym dnem.
  • Odpowiedz
@rzygaj: XDDDD wolę być moralnym dnem niż być chorym psychicznie malutkim zagubionym człowieczkiem bez polotu, bez argumentów, bez wiedzy i bez starego trzeźwego XD
  • Odpowiedz
Od mojego starego to się #!$%@?, bo mi przynajmniej nie przekazał genów konfidenta. A atakowanie czyjegos ojca to czyste chamstwo i buractwo, ale czego się po tobie spodziewać, masz to we krwi chłystku. I pamiętaj zawsze będę tu wszystkim przypominać co sobą reprezentujesz, co rok o tobie w tagu ##!$%@? na przykładzie #wojnykoronawirusowe. Zawsze ci to przypomnę.
  • Odpowiedz