Aktywne Wpisy

GangKobry +102

Soothsayer +114
Bydgoszcz dzień dwudziesty piąty, czuję, że finał jest coraz bliżej, finałowa konfrontacja ze starym. Nie da się współpracować z człowiekiem, którego jedynym sensem życia jest narzekanie na wszystko, popełniłem błąd wyciągając do niego pomocną dłoń, źle zinterpretowałem jego narzekanie, nie chodzi o to, żeby rozwiązać problem tylko żeby mieć na co narzekać, w momencie kiedy ja rozwiązuje jego problem to staję się jego wrogiem bo zabieram mu sens życia czyli powód do
źródło: d9ebd71f-8870-4bc3-b8d9-3cd5b2664591
Pobierz

to dość mało wolnorynkowe rozwiązanie. Ciekawe co o tym całym zamieszaniu sądzą konfederaci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak to mawiał sam Mentzen:
źródło: maxresdefault
PobierzJak Ukraińcy zbudują kurniki i zaczną produkować mięso i jaja z tańszego zboża to za kilka lat polskich producentów wypchną z rynków w Europie, Azji i Afryce.
Gdyby tu ktoś miał odrobinę rozumu to by się starał zagospodarować to zboże tak aby sobie konkurencji na rynku mięsa nie robić bo
to zgłaszaj:
https://www.gov.pl/web/gis/glowny-inspektorat-sanitarny
To zagryzaj bułkę ze zboża nie nadającego się do jedzenia kurczakiem który świeci w ciemnosci nikt ci nie broni. Tylko nie przedstawiaj tego jak nic takiego bo to manipulacja.
Ja bym się nie martwił o nasze kurczaki bo wystarczy nałożyć odpowiednie cła i wszystko będzie się dalej opłacało.
@zenek-stefan1: Gdzie nie spełnia dokładnie?
@Aquamen: Zwłaszcza, ze lwia cześć kurczaków idzie na eksport. Takie Kongo i Ghana na bank nałożą cła na Ukraińskie mięso aby kupować drożej Polskie. XD
@Tomekmoskwa: a masz tańszy chleb? czy może cały czas drożeje tak samo jak mąka? xD