Aktywne Wpisy

OddajButa123 +183
źródło: GWn9MuJXYAAoMw5
Pobierz
oldspiceedit +2
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci

Myślę sobie, mam ci ja te cienkie długie odkryte - polecę na Minmusa i wyląduję na samym silniku (nóżek jeszcze nie miałem odkrytych), co też zrobiłem (poleciałem i wylądowałem). No, ale cienkiemu długiemu bez nóżek zabrakło paliwa na powrót, więc zaparkowałem go na orbicie Minmusa - niech czeka na lepsze czasy (a mówimy cały czas o kapsułach jednokerbalowych ofc).
W międzyczasie wynalazłem moduł badawczy.
No to luu - rakieta, moduł, kapsuła - lecimy na Minmusa. Wpół drogi okazało się, że moduł badawczy żeby działąć - potrzebuje załogi w postaci dwóch kerbali. Myślę sobie - ok, podlecę moim nowym sprzętem pod zaparkowanego na orbicie długiego cienkiego i zabiorę Boba na pokład modułu badawczego.
Zabrałem, wylądowałem.
Kurna nadal o jednego za mało.
No to? Szybki montaż, bilet w jedną stronę dla silnego - głupiego (może być ze wsi) i luuu.
Misja sztukowania załogi na Minmusie zakończona powodzeniem :)
tl;dr
Zapomniałem skompletować załogę do modułu badawczego i musiałem latać 3 razy na Minmusa.
źródło: comment_0a2cKs9RNvwsPeP2PxVb1bcdB6owpTfp.jpg
Pobierzźródło: comment_d5sDkF4CdduuD8fn7KcJJ5VtHLLrts3C.jpg
Pobierzźródło: comment_nE0Gogb0X7j4HVEde5SCQggc8v8wgdyd.jpg
Pobierzźródło: comment_AxfWT1krnGJO5CqEYKQaXNrKJnUBdFN3.jpg
PobierzJedna z moich konstrukcji:
źródło: comment_25g4xukpMzpvewAH2mFuSBsVtSecUhNo.jpg
Pobierzźródło: comment_lJRpA2TV5ydQcBt9pkvglbKBrzIyjsTO.jpg
Pobierz