Wpis z mikrobloga

A betatamponem też zostałem, ale to wiedziałem na co się pisze bo ta dziewczyna ma chłopaka

@Serendipity_: Kurde Szymek nie rób się emocjonalnym cuckoldem. Ja pamiętam ten wpis, który skasowałeś w którym pisałeś się, że boisz się czy nie zostaniesz cuckoldem żeby chociaż potrzymać za rękę ale nie bądź emocjonalnym tamponem bo to droga do bycia prawdziwym cuckiem.
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski

Nadal będziesz usprawiedliwiał swoje lenistwo jakimis bzdurami o tym ze nie możesz kształtować swojej osobowości?

Chłopie, pół dnia spędzasz na wykopie pisząc jakieś wysrywy - sprobuj może przeznaczyć ten czas na rozwój osobisty, jakieś pasje, sporty itp.
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: zgadza się, powiedziałbym nawet że rodzimy się z ukształtowaną osobowością w dużej mierze, bo wszystko jest zależne od genów. Profesor Wolniewicz uważał, że jedynie 10% osobowości to wychowanie.
  • Odpowiedz
@olaf_wolominski: Zgadzam się, że nie da się zmienić osobowości ale co do zmiany mordy to się nie zgodzę. Do pewnego stopnia da się zmienić twarz na lepsze właściwie zrobioną medycyną estetyczną i chirurgią plastyczną.
  • Odpowiedz