Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +73
Przypominam poprzednie rządy PO-PSL dla smarkaczy co nie znają / jeszcze się nie interesowali, oraz dla tych co zapomnieli:
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
1) Zarobki były niższe,
2) siła nabywcza średnich zarobków była niższa,
3) nie wspominając o płacy minimalnej poniżej granicy ubóstwa.
4) bezrobocie było znacznie wyższe
5) istniała republika kolesi - Platforma + zaprzyjaźnieni biznesmeni zgarniali całą śmietankę i większość wytworzonego PKB
6) jeśli chodziło o inwestycje gospodarcze lub poprawę warunków bytowych społwczeństwa to
budep +1144
PiS ma niecałe 5% przewagi. Piękne! I ci wszyscy młodzi ludzie czekający godzinami, by zagłosować... nie zapomnę tych obrazków. Osiem lat czekałem na ten moment, by słuchać skowyt PiSowskich funkcjonariuszy i pękających dup wykopowych konfederatów. Wrócą w końcu normalniejsze media publiczne, zmieni się klimat i styl uprawiania polityki wewnętrznej i zagranicznej. Wiele nie oczekuję, ale wiem, że po prostu będzie lepiej. Normalniej.
#wybory #bekazpisu
#wybory #bekazpisu
https://www.youtube.com/watch?v=SRPRE0jgzOM&ab_channel=wideoprezentacje
ten vlog to złoto polecam obejrzeć :D, Kołcz Atorek opowiada jak walczyć z presją na przykładzie tego, że powiesz kasjerce, że chcesz grosika :D kiedy ona zapyta czy może być winna. I tam wiecie kolejka na 20 osób a ona szuka tego grosika. To nie jest walka z presją Atorku, a #!$%@? mózgowe, żyjesz w społeczeństwie i robisz wsystko, żeby innym było źle tylko tobie dobrze pieprzony egoisto.
No i Atorek prawie życie stracił przez presje :( kto Ci w to uwierzy?
Potem przykład sosów :D, że on lubi jeden typ, a producent chce żeby jadł drugi typ. Ty chłopie jesteś jebnięty i żaden sos tego nie zmieni, to jest nauka wytrzymywania presji? Jeszcze jak siedzi i drze morde do kamery, kołcz atorek.
Przykład presji to reklama sosu :D eh Kszysziu , oj przepraszam zrobiłem błąd w Twoim imieniu, dysleksja, wybacz.
Bo presją jest żeby kasjerka grosika wydała. Widać, że nie masz problemów, a sam je tworzysz.
Sam mówi, że względem kasjerki to jest nie miłe. ALE to ja mam mieć racje, ma być po mojemu i chu* , a że przykładowo jest 20 osób w kolejce i 5 z niej wyjdzie jak będzie szukać tego grosika, czyli sklep osiedlowy mniej zarobi, to Atorku działasz na szkodę takiego sklepu. Czy już masz w dupie małe sklepiki i mówisz tak tylko pod publiczke , że tam kupujesz?
Dlaczego Atorek nie jest lubiany, ten film daje sporo odpowiedzi na to. No i na sam koniec, rzucasz w eter pojeciami typu syndrom sztokholmski... sprawdz najpierw co to jest, bo pomyliłeś dwie rzeczy :D , ale rozumiem dysleksja.
Atorek dla dobra ludzi bierze grosika :D , a potem idz i przepros panią kasjerke z kwiatami, bo nauczyła was działać pod presją, Atorek i logika to dwie rzeczy, ktore są dalekoooo od siebie. Bo najpierw do granic możliwości wkurzasz ludzi , a potem myślisz , że kwiaty pomogą, a ja mam jeszcze do Krzysia pytanie, a zaniosłeś kwiaty dziewczynie o nicku Bunny_Kou o której tak pięknie mówiłeś ? :) a no zapomniałem wystarczy usunąć.
WŁAŚNIE! Przecież Ty usuwasz filmy... NIE POTRAFISZ SOBIE RADZIĆ Z PRESJĄ , czyli znowu 20 minut #!$%@? z któego nic nie wynika